Balotelli'den transfer itirafı: İlgilendiler ama teklif yollamadılar

Adana Demirspor'un golcüsü Mario Balotelli, gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Saleritana'dan ilgi gelse de teklif gelmediğini dile getiren İtalyan golcü, Hakan Çalhanoğlu'ya da övgüler yağdırdı. İşte detaylar....

06.02.2024-19:20 - (Son Güncelleme: 06.02.2024-19:20)

2021-2022 sezonunda Adana Demirspor’un gol kralı olan ve sonrasındaki sezon için takımda olmasa da tekrardan bu sezon geri dönen Mario Balotelli, İtalya medyasına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“İlgileri vardı ama ulaşmadılar”

Ara transferde İtalya Serie A takımlarından Salernitana'nın kendisiyle ilgilendiği belirten Balotelli, anlaşma olmadığını ifade ederek “Salernitana'nın ilgisi vardı ama resmi teklif bana ulaşmadı. Son anda bir teklif geldi ama ben Türkiye'de kaldım. Süreç kötü ilerledi. Gidebilirdim ama görüşmeler çok uzun sürdü. Bir takım sizi gerçekten istiyorsa anlaşma birkaç gün içinde çözülür" dedi.

Hakan’a övgüler yağdırdı

Öte yandan İtalya Serie A'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu'ya övgüler yağdıran İtalyan golcü “Hakan Çalhanoğlu dünyanın en iyisi diyemem ama en iyiler arasında. Her zaman onun çok güçlü olduğunu söyledim. Juventus maçında yaptığı şey inanılmazdı" açıklamasında bulundu. Adana Demirspor'a bu sezon başında transfer olan Mario Balotell, 5 maçta forma giydi ve 3 gol attı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal