Balıkesir'de kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in evine yakın bölgede bulunan kemik ve kıyafet parçaları üzerine araştırmalar sürüyor

Balıkesir'in Gönen ilçesinde 17 Haziran 2023'te evinden sabah yürüyüşü için ayrılan ve geri dönmemesiyle kaybolan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'in kayboluşunun üzerinden geçen süreçte önemli gelişmeler yaşandı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet ve muhtelif kemik parçalarının kırsal Armutlu Mahallesi'ne yaklaşık 3,5 kilometre uzaklıktaki engebeli ve ormanlık alanda köylü vatandaşlar tarafından bulunduğu belirtildi.

24.04.2024-11:56 - (Son Güncelleme: 24.04.2024-16:19) Balıkesir'de kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in evine yakın bölgede bulunan kemik ve kıyafet parçaları üzerine araştırmalar sürüyor

Balıkesir'in Gönen ilçesinde 17 Haziran 2023'te sabah saatlerinde evinden yürüyüş yapmak için ayrılan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'den bir daha haber alınamamıştı. O günden bu yana başlatılan arama çalışmaları kapsamında yaşanan gelişmeler, Berzeg'in kayboluşuyla ilgili yeni bir döneme işaret ediyor. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bulunan malzeme ve kemik parçalarının olduğu bölgenin cumhuriyet savcısı nezaretinde, olay yeri inceleme timleri ve jandarma ekipleri tarafından detaylı bir şekilde incelendiği ve araştırma faaliyetlerinin devam ettiği ifade edildi.

Köpeği Tina'nın bulunmasının ardından aramalar sürdü

Korhan Berzeg'in kayboluşunun ardından yapılan arama çalışmalarında, köpeği Tina'nın 29 Ağustos'ta Geyikli ile Armutlu mahalleleri arasında bir vatandaşın dikkati sayesinde bulunduğu belirlendi. Tina'nın sağlıklı ve bakımlı olduğu tespit edilirken, üzerindeki küresel konumlama sistemi (GPS) cihazının verileri incelenmişti. Ancak, GPS cihazının araziye bırakılmasından elde edilen verilerin kaybolan Berzeg'e dair herhangi bir sonuca ulaşılamamıştı.

Aile ve ekipler umutla bekliyor

Berzeg'in ailesi ve yakınları, bulunan kemik ve kıyafet parçalarının incelenmesi sonucunda olayın aydınlanacağına dair umutlarını koruyor. Arama çalışmalarına katılan ekiplerin, kaybolan ekonomistin akıbeti ve bulunan kemik parçalarının kimliği konusunda detaylı bir inceleme yapacağı belirtiliyor.


Ormanlık alanlarda yapılan aramalar

Kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'i bulabilmek için Armutlu ve çevresindeki ormanlık bölge, su kuyuları, dere yatakları ve mağaralar günlerce arandı. Ancak, yoğun arama çalışmalarına rağmen Berzeg'e dair herhangi bir iz bulunamadı.

Son gelişmeler ve beklentiler

Korhan Berzeg'in evinin yakınlarında bulunan kemik ve kıyafet parçalarının, olayın aydınlatılması için önemli bir adım olabileceği belirtiliyor. Savcılık, jandarma ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sürerken, Berzeg'in ailesi ve sevenleri, sevdiklerinin akıbeti hakkında bir an önce net bilgi alabilmek için bekleyişlerini sürdürüyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal