Balıkesir'de Jandarma Botu Yandı: 3 Askerimiz Yaralandı!

Balıkesir'in Marmara ilçesinde Jandarma Komutanlığı'na tahsis edilen bot, teslimat sırasında yandı. Yangın esnasında botta bulunan 3 asker hafif şekilde yaralandı.

14.12.2021-16:22 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-16:22) Balıkesir'de Jandarma Botu Yandı: 3 Askerimiz Yaralandı!

Balıkesir'de Jandarma botu alev aldı. Balıkesir'e bağlı Marmara ilçesinde Jandarma Komutanlığı'na ait bir bot teslimat sırasında alev aldı. Yangın esnasında botta bulunan 3 asker hafif şekilde yaralandı. Marmara Adası Saraylar mevkisinde Jandarma Komutanlığı’na yeni tahsis edilen botta yangın çıktı. Botu üreten firma yetkililerinin bilgi verdiği sırada çıkan yangında yükselen dumanlar ilçenin birçok yerinden görüldü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü.

JANDARMA BOTUNDA GÖREVLİ 3 ASKERİMİZ HAFİF YARALANDI

Balıkesir'e bağlı Marmara ilçesinin Marmara Adası Saraylar mevkisinde gerçekleşen olay ile ilgili Marmara Belediye Başkanı'ndan açıklama geldi. Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'un yaptığı açıklamada, "Jandarmamıza ait bot bugün tır ile ilçemize geldi. Vinç ile denize indirildi. Bot, bir tur attıktan sonra limanda bir anda yanmaya başladı. İhbarı alınca arkadaşlarımız hemen olay yerine gidip yanan bota müdahale etti ve söndürdü. Botta görevli 3 askerimiz hafif yaralandı. Botun, neden yandığı henüz belirlenemedi" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal