Balık Burcunun Zıt Burcu

Balık burcunun zıt burcu başaktır. Başak burcu değişkendir. Balık burcu ise hayalleriyle yaşayan bir burçtur.

27.07.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-15:37) Balık Burcunun Zıt Burcu

Bir araya geldikleri zaman birbirinden farklı iki karakter bir arada olmuş olur. Balık burçları hayalleri ile yaşarken duygularına önem verirler, fakat Başak burçları daha çok mantıkla hareket etmektedirler. Başak burçlarının hayatında, hayalden ziyade gerçekçilik vardır. Gerçeklik ve hayal ne kadar zıt ise balık ve başak burcu da o kadar zıttır.

Balık Burcu ve Başak Burcu Aşk Uyumu

Başak burcu ve balık burcunun birbirlerine fazlasıyla zıt burçlardır. Birbirlerinde olmayan özellikler aslında birbirleriyle de tamamlanabilir. Başak burcunun fazla gerçekçiliği balık burcuna, balık burcunun ise fazla hayalciliği başak burcunun gerçekliği ile tamamlana bilir. Balık ve başak burcu uyumun da ilk başlarda zıtlıklar çok net bir şekilde görülse de birbirlerini tamamlayarak zaman zaman ilerleyebilirler. Duygusal olan balık burcu ilgi üzerine bir ilişki isterken, başak burcu ise bunun üzerine tamamen mantık ve gerçeklik üzerine duyguların çok yoğun olmayacağı bir ilişki istemektedir. Fakat balığın yoğun duygusallığı başak burcunu da etkileyecek ve başak burcunun gerçeklikten ziyade birazcık daha hayatına hayaller kurarak bakmaya devam edecektir. Balık burcu ise hayallerinin gerçekleşmemesi ile yaşadığı umutsuzlukları başağın gerçekliği ile öğrenerek güçlenecektir ve mutlu olacaktır.

Balık Burcu ve Başak Burcu Arkadaşlık Uyumu

Balık burcu ve başak burcu birbirlerine fazlasıyla uzak iki zıt burçtur. Bu nedenle ikisi bir aradayken herhangi bir konuda sorumluluk aldıklarında çakışmaları mümkündür. Zıt özelliklerini birbirleri ile tamamlayabilirlerse ki eğer uzun süreli bir arkadaşlık yaşayabilirler. Özellikle balık burcu bir birey için başak burcu özelliklerine sahip birisinin aynı ortamda bir konu üzerine konuşması kesinlikle zordur. Balık burcu olaylara hayalcilik ve gerçeklikten uzak tozpembe olarak bakarken başak burcu daha gerçekçi ve net bir şekilde bakmaktadır. Çoğu zaman bu arkadaşlık küslüklerle sonlanabilir. Ancak balık burcunun duygusal yanı başak burcunu etkileyerek yeniden araları düzelebilir. Bu iki burçta araştırmayı sever fakat ikisinin de konu üzerindeki araştırmaları tamamen zıttır. Birinin ki tamamen kendi hayal dünyasında istediği şeylere yönelirken diğerinin ki ise tamamen netlik üzerinedir. Balık burcu ve başak burcu arkadaşlarında çoğu zaman bir çay ya da kahve zıtlığı bile yaşanabilir. Bir ortamda otururken ve bu iki burç varsa konuşulacak konu bile zıtlık sebebi olabilir. Balık burcu ve başak burcu sürekli kendi karakterlerini ortaya koyup karşı tarafın karakterinin ortaya çıkmasına izin vermezlerse, bu arkadaşlık sonsuza dek görüşülmeyecek kadar son bulabilir. Fakat birbirlerini tamamlayıcı yani birini baskın özelliğinin diğerinin kabul etmesi diğerinin baskın özelliğinin ise diğerinin kabul etmesi gibi şekilde bir arkadaşlık sürdürürler ise güzel bir birliktelik olacaktır. Aralarındaki arkadaşlığa uyum ve uzun süreli bir şekilde devam ettirmek istiyorlarsa kişisel özelliklerini biraz geri plana bırakmak zorundadırlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal