Balık Burcunun Yükseleni

Balık burcunun yükseleni aslan burcudur. Aslan burcu iyi niyetli bir burçtur. İnsanlar tarafından sevilir ve sayılır. Hayattaki en büyük istekleri saygı görmektir. Aslan burçlarının hedefleri yüksektir. Olaylara genel bakarlar ve detaylı incelemeyi sevmezler. Aslan burcu kişileri çok yetenekli kişilerdir.

27.07.2020-15:37 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-15:34) Balık Burcunun Yükseleni

Cömert olmayı severler ve elleri açıktır. Hedefleri yüksektir ve çalışmayı severler. Hedeflerine ulaşıncaya kadar hırs yaparlar. Daha iyi hayat koşullarında yaşama isteği onları bu çalışkanlığa iten sebeptir. Yükselen burcu Aslan olanlar gösterişi ve o gösterişli hayatı severler. Bu kişiler çevrelerindeki insanlar tarafından bencil olarak algılanırlar çünkü başarı için her şeyi yaparlar. Oysaki bu kişiler isteyerek bu hırsa kapılmazlar. Çalışkanlıkları sabırla birleşince başarıyla sonuçlanır. Aslan burcu özelliklerinde kendini beğenmişlik vardır. Sinirli yapıya sahiptirler ama bu sinir uzun sürmez kısa süre sonra geçebilen bir sinirdir.

Balık Burcu Yükseleni Kadını

Balık burcu yükseleni kadınının hayal gücü kuvvetlidir. Genellikle hayal kırıklığı yaşamasına rağmen aşkın peşini bırakmazlar ve aramaya devam ederler. Romantizm ve aşk onlar için sonsuzluk anlamı içerir. Aşk acısı çekseler de atlatıp bir sonraki aşkı beklerler ve umut bağlarlar. Güven ararlar ve bazen sırf bu arayışın içinde oldukları için ilişkileri mutsuzlukla sonlanır. Yeniliklere açık oldukları için aşk acıları uzun sürmez. Yeni aşkları çabuk yelken açabilirler. Evliliğe yatkındırlar ve isteklidirler. Çocukları çok severler ve kısa sürede çocuk sahibi olmak hayalleri arasındadır. Anılarına ve geçmişe bağlıdırlar ve saygısızlık yapılmasını istemezler. Geçmişleri hakkında fazla konuşmayı tercih etmezler. Annelerinin yaşamlarında çok büyük yeri vardır. Hisleri çok yoğundur ve gördükleri kişi hakkında hisleri çıkar. Hatta evlenecekleri kişiyi bile hissederler. En affetmeye kapalı oldukları konu aldatılmaktır. Kendisinin de hiç yapamayacağı şeylerden biridir aldatmak. Aldatılırlarsa bu kesinlikle affedici olmaz bu kişiler tarafından. Güven duygusunu hissetmek onlar için önemlidir. Duygu insanıdırlar mantıkla fazla hareket edemezler. Korkuları arasında reddedilmekte vardır. Duygularını açmak ve açıklamak pek hoşlarına gitmez. Güvenilir insanlardır. 

Balık Burcu Yükseleni Erkeği

Balık burnun yükselen erkeği yalnızlığı sever yalnız olarak yaşamak ister. Pek dengeli oldukları söylenemez dengesiz özelliklere sahiplerdir. Bu burcun yükseleninin erkeği bencildir. İkili ilişkilerde cesaretlidir ve karşı taraf bu cesarete sahip değilse onu tutup ilişkinin içine çeker. İlişki yürümediği takdirde de çeker gider. Onun için önemli olan kendi değer yargılarıdır. Gizemli görünürler. Korunmayı ve güvende hissetmeyi severler. Ömür boyu sırtını yaslayabileceği birisini ister hayatında. Bu şekilde mutlu ve güvenli hissedecektir. Sadık değildir. Kendisini olduğu yerde güvensiz hissettiği zaman başka arayışlar içine girip karşı tarafı bırakacaktır. Güven duymak istediği gibi güven duyduğu kişiye güvende verir. Eğlenceyi sever ve eğlenceli bir kişiliktir.  Yaptıklarının aksine duygusal bir insandır. İlişki insanı değildir. Sevilmek ve ilgi çok hoşuna gider.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal