Balık Burcunun Evlilikte Anlaştığı Burçlar

Balık burcu, belki de burçlar arasında en duygusal olan burç olarak biliniyor. Hassas ve yardımsever olan Balık burçları, ilişkilerini de göğe kadar yükseltebilecek, romantik ve hisli insanlardır.

27.07.2020-14:12 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-14:03) Balık Burcunun Evlilikte Anlaştığı Burçlar

Balık burcundaki “adımızı göklere yazdırdım” potansiyelini ortaya çıkarabilecek burçlar da var, hassas duygularını kırıp aşka küstürecek olanlar da…

Balık burcu, mizaç olarak uzun ilişki yaşamaya oldukça müsait bir burçtur. Uzun ilişkinin sonunun evliliğe varması da doğal bir durumdur. Peki, Balık burcunun evlilikle anlaştığı burçlar hangileridir?

Balık Burcu ile Yengeç Burcu Evliliği Nasıl Olur?

Balık burcunun evlilikle anlaştığı burçlar: Balık burcunun duygusallığına ve aileye bağlılığına en iyi yanıt verecek burçların başında Yengeç burcu gelir.

Balık ve Yengeç burcu arasında yapılacak olan evlilikte o kadar hisli ve çok ortak nokta vardır ki, iki taraf da romantik prensini ve prensesini bulduğunu düşünse yeridir.

İki burç da ağır basan romantik yanlarının yanında duygulara verdikleri önem ve duygularını yaşamaya duydukları heves konusunda birbirleriyle yarışacaklardır. Balık burçları kendileri ile ilgilenilmesini ister. Anaç ruhlu, sevecen Yengeçlerde ilgi okyanusu her zaman Balık burcunun hizmetine hazır ve nazırdır.

Bu ikili arasında uzun bir ilişki yaşanması oldukça muhtemeldir. Bir süre sonra iki taraf da evliliği isteyecek, hep bağlı kalacakları o mutlu yuvanın temellerini bir an önce atma kararını verecektir.

Evde güzel güzel geçirilecek bolca zaman ve çocuk sahibi olunduğunda çocuğuna gözü gibi bakacak olan Yengeç burcuna Balığın aşkını gün geçtikçe arttıracaktır.

Balık Burcu ile Akrep Burcu Evliliği Nasıldır?  

Balık burcunun evlilikle anlaştığı burçlar arasında, Akrep burcu öne çıkmaktadır. Akrep burçları kolay kolay güvenemeyen burçlardır. Balık burcunun sadakati ve uyumluluğu bu nedenle Akrep burcunu cezbeder ve ona güven verir. Ardından gelen ise tutkulu, dengeli ve çatışmasız bir aşktır. Akrep burcunun tutkusuna ayak uyduran Balık için Akrep’in derin bakışları ve kendisine bağlılığı eşsiz bir aşkın parçasıdır.

Bu iki burç arasındaki evlilikte baskın olacak taraf Akrep burcu olacaktır. Dillere destan bir düğünün ardından dengeli bir evlilik onları beklemektedir. Akrep bazen çapkınlık yapabilir, Balık depresyona düşebilir ancak bu ilişkide iki taraf da çözümü bulacaklardır.

Balık Burcu ile Boğa Burcu Evliliği Nasıl Olur?

Venüs’ten aldıkları enerji ile Balık burçları Boğa burçlarına karşı bir eğilim sergilemektedirler. Bu çekim de boşuna olmayacak ki Balık burcunun evlilikle anlaştığı burçlar arasında ele alacağımız son burç uyumlu ve uysal Boğalar olacaktır.

İki tarafın da birbirini beğenerek takdir ettiği bu ilişkinin uzun ömrü, sonunda evliliği de beraberinde getirecektir. Bu iki burç arasında hem cinsel uyum hem de sadakat yönünden oldukça başarılı bir evlilik söz konusu olacaktır.

Balık burcu ve Boğa burcu evliliği, tarafların yıpranmadan mutlu mutlu yaşadıkları evliliklerden bir tanesi olmaya adaydır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal