Balık Burcunun Anlamı

Balık burcunun anlamı 19 Şubat ile 20 Mart tarihleri arasında doğan kişileri kapsar. Balık burcunun yönetici gezegeni Jüpiter'dir. Beyaz ve lavanta rengini severler. Balık burcunun uğurlu günü Perşembe günüdür. Balık burcu su grubu burçlara dahildir.

27.07.2020-13:27 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-13:15) Balık Burcunun Anlamı

Değişken niteliğe sahip balık burçları hassas kişilikleri ile tanınırlar. Balık burcunun anlamı nedir? Balık burcunun olumlu ve olumsuz özellikleri nelerdir? İşte balık burcu ile ilgili tüm detaylar...

Balık Burcunun Özellikleri

Balık burcuna mensup kişiler genellikler duygusal ve şefkatli yapıları ile dikkat çekerler. Geniş hayal güçlerine sahiptir. Empati yetenekleri en gelişmiş kişiler balık burcundan çıkar. Başkalarına yardım etmeyi severler. Hatta kendini yardıma ihtiyacı varken başkalarının yardımına koştukları da görülür. Hayatlarındaki en büyük amaç genellikle iyilik olur. Balık burcu hırslı değildir. Paranın ve şöhretin peşinde koşmazlar. Balık burcu kişiler mütevazi olmaları ile çevresindeki kişilerin dikkatini çeker. Çok başarılı olsalar bile kendilerini övdükleri görünmez. Oldukça hayalperest olan balık burcu güzellik ve estetiğe de büyük önem verir. Estetiğe verdikleri bu önem onları çeşitli sanat dallarında yetenekli yapar. Birçok ünlü sanatçı balık burcuna sahiptir. Sezgileri güçlüdür. Bu sebeple falcı ve medyum gibi meslekler çoğunlukla balık burcundan çıkar. İlişkilerinde genellikle romantik bir sevgili olurlar. Duygularını dile getirmekten çekinmezler. Aldatıldıklarında veya partnerleri ile kötü bir olay yaşadıklarında kolay atlatamazlar. Kırılgan bir yapıya sahiptirler.

Balık Burcu Kadını

Balık burcunun anlamı kadınlar için aşk ilişkilerinde öne çıkar. Balık burcu kadını âşık olduğunda etrafa pozitif enerji saçan birisine dönüşür. Âşık olmayı sever. Balık burcu kadını şefkatli tavırları ile partnerine daima destek olur. Evliliklerinde uyumlu ve sadık bir eş olurlar. İlişkilerinde kandırıldıklarında öğrenirlerse büyük biri depresyon içerisine girebilirler. Balık burcu kadınları herkes tarafından dikkat çeken bir güzelliğe sahip olur. Dış görünüşlerine dikkat ederler. İlişkilerinde hassas ve kırılgan olurlar.

Balık Burcu Erkeği

Balık burcu erkeği ikili ilişkilerinde romantik bir tavır sergiler. Partnerlerine sürpriz yapmayı severler. İlişkilere karşı ilk başta soğuk ve şüpheci yaklaşırlar. Aşk hayatında kırıldıkları zaman bunu zor atladıkları için öncelikle hayatına alacakları kişinin onun aşkını hak ettiğinden emin olmak isterler. Sezgileri güçlü olduğu için genellikle onları üzecek kişileri ilişkiye başlamadan önce tanıyıp hayatlarından çıkarırlar. Balık burcu erkeğinin hayatındaki kadından beklentisi zor zamanlarında onun yanında olmasıdır. Zor zamanında yanında olmayan bir kadını üzülecek olsa bile hayatından çıkarabilir. Balık burcu erkeği partnerinin güzel olmasını ister. Tutarsız tavırları bazen ilişkide sorunlar yaşamasına sebep olabilir.

Balık Burcu ve İş Hayatı

Balık burcunun anlamı iş hayatında sıkıcı işlerde mutlu olmayan ve yükselmek için çabalamayan kişileri temsil eder. Fazla hırslı olmayan balık burcu meslek hayatında statü için uğraşmaz. Sanat dallarında çok başarılı oldukları görülür. Resim, müzik, tiyatro gibi yaratıcılıklarını kullanacakları alanlarda mutlu olurlar. Şair veya yazar da olabilirler.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal