Bakırköy'de trafik uyarılarını fark etmedi: Akaryakıt dolu tır geçitte sıkıştı!

Bakırköy'de trafik uyarılarını fark etmeyen akaryakıt dolu tır sürücüsü, alt geçitte sıkıştı. Aracın kurtarılmasıyla trafiğe kapatılan yol tekrar açıldı.

15.07.2022-15:35 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-15:35) Bakırköy'de trafik uyarılarını fark etmedi: Akaryakıt dolu tır geçitte sıkıştı!

Bu olay, Bakırköy Ataköy 5. Kısım kavşağında meydana geldi. Gelen bilgiler doğrultusunda, Ataköy İstikametinden Florya yönüne giden Gökhan K. yönetimindeki 34 DHB 412 plakalı akaryakıt dolu tır, alt geçinden geçtiği sırada sıkıştı.

Yapılan ihbarlar sonucunda olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri gönderildi. Polis ekipleri güvenlik için yolu kapatırken, itfaiye ekipleri ise kurtarma çalışmaları için seferber oldu.

İnceleme başlatıldı

Sonrasında ise  firmaya ait kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler tırın lastiklerinin havasını indirdi lakin araç yine de geçemedi. Yaklaşık iki saatlik çalışmanın sonrasında belediye ekiplerinin gelmesiyle araç kontrollü bir şekilde kurtarıldı. Aracın kurtarılmasıyla trafiğe kapatılan yol tekrardan açıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal