Bakan'dan İmamoğlu'na Belgeli Yanıt, Mizansene Gerek Yok!

Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu'nda kalan öğrencilerin taleplerini yerine getirip PR yapmak isteyen İmamoğlu'na belgeli yanıt geldi.

21.10.2021-12:35 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-12:35) Bakan'dan İmamoğlu'na Belgeli Yanıt, Mizansene Gerek Yok!

Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu'nda kalan öğrencilerin geçen hafta yaptığı eylemde söyledikleri talepleri yerine getirdiğini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu'ndan belgeli cevap geldi.

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bulunan  Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu'nda kalan öğrenciler geçtiğimiz haftalarda eylem düzenleyerek taleplerini dile getirmişti.

ÖĞRENCİLERDEN BİLDİRİ

Eyleme katılıp bildiri yapan öğrencilerin açıklaması şu şekildeydi; Yurt ile metro arasında gasp olaylarına karşı otobüs seferleri istiyoruz. Yemekhane fiyatlarının düşürülmesini istiyoruz. İnternette kotanın kaldırılmasını ve nitelikli hale getirilmesini istiyoruz. Ailemizden uzakta bu şekilde yaşamak oldukça zor. 2021 yılında internete bağlanamıyoruz yetkililerden yardım ve destek istiyoruz.

BAŞKAN İMAMOĞLU: YAKINDAN İLGİLENECEĞİZ

Öğrencilerin taleplerine Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile yanıt veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şu açıklamaları yapmıştı; "İBB olarak öğrencilerin yaşadığı sorunlara çözüm üretmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Yakından ilgileneceğiz"


REKLAMINI YAPTI HİZMETİ UNUTTU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda ise şu açıklamalara yer verdi; Dün gece haklı talepleri için eylem yapan Kanuni Sultan Süleyman KYK yurdu öğrencilere söz vermiştim. Bugün; Ücretsiz internet sağladık. İETT otobüs seferleri artırıldı. Güvenlik için yola kamera ve aydınlatma çalışması yapılacak Zabıta ekiplerimiz de kontrolde olacaklar" 

BAKANLIKTAN CEVAP GECİKMEDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Başkan Ekrem İmamoğlu'na görevini geç de olsa yaptığı için teşekkür ederken açıklamalarına şu şekilde devam etti; "Ancak, 9 gün önce İBB'ye ilettiğimiz otobüs seferlerinin artırılması talebini yerine getirmek için mizansene gerek yoktu."


İMAMOĞLU'NUN SKANDALLARI BİTMİYOR

Daha önce de kullanılmayan İETT garajını kendi tanıdığına daha ucuza sattığı basına yansıyan Ekrem İmamoğlu'nun PR skandalları bitmek tükenmek bilmiyor. Bakanlıkların isteklerini geciktirerek halka zorluk yaşatan Ekrem İmamoğlu, En sonunda devlet bütçesiyle yaptığı projeleri sanki kendi yapıyormuş gibi anlatarak kendi PR çalışmalarını yapıyor. Daha önce de metrolara interneti kendisinin getireceğini açıklayan Ekrem İmamoğlu'na bakanlıktan cevap gecikmemişti. Ekrem İmamoğlu'na PR şansı tanımayan bakanlık raylı sistemlere yüksek hızlı internet ağı altyapısı döşeyip kullanıma açmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal