Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'tan İyi Haber : Kamu İşçilerinin Ek Ödemeleri Bugün Başlıyor

Cumhurbaşkanlığı hükmü ile resmi gazete yayımlanan kamuda çalışan işçilere ek ödeme tarihleri ile ilgili açıklama yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ödemelerin bugün gerçekleştirileceğini belirtti.

31.01.2020-14:05 - (Son Güncelleme: 31.01.2020-14:02) Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'tan İyi Haber : Kamu İşçilerinin Ek Ödemeleri Bugün Başlıyor

Cumhurbaşkanlığı kararı ile resmi gazete yayımlanan kamu kurumunda çalışan işçilere ek ödeme tarihlerine ilişkin açıklama yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “Birinci ilave tediyenin 13 günlük ilk taksiti, 31 Ocak 2020 tarihinde yani bugün ödenecek. İkinci taksit ise 22 Mayıs 2020 tarihinde hesaplara yatırılacak.” ifadesini kullandı.

"Ödemeler bugün başlayacak"

Bakan Selçuk, yer altı maden işçilerine yapılacak ek ödemenin 23 Aralık 2020 tarihinde ödeme yapılacağını belirterek, ifadelerine; “Bizler alın terinin, emeğin değerini bilen bir milletin evlatlarıyız. Bakanlık olarak her zaman olduğu gibi, Türkiye’mizin geleceği için değer üreten, kalkınmamızın en büyük destekçisi olan işçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” sözleriyle sürdürdü.

Son Dakika Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal