Bakan Yerlikaya'dan sert mesaj: “Terör örgütleriyle iş birliği yapanların tuzaklarına geçit yok!”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Türkiye'nin terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç şebekeleriyle, uluslararası kartellere dönüşmüş uyuşturucu kaçakçılarına ve illegal göçmen taşıyan şebeke yapılarına karşı kararlı bir mücadele yürüttüğünü vurguladı.

15.05.2024-11:56 - (Son Güncelleme: 15.05.2024-13:09) Bakan Yerlikaya'dan sert mesaj: “Terör örgütleriyle iş birliği yapanların tuzaklarına geçit yok!”

Bakan Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki hükümetin, ülkenin her köşesindeki suç unsurlarına karşı adeta bir savaş verdiğini belirtti ve bu mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini ifade etti. "Mücadelemizi engellemeye çalışanlara karşı sert bir tavır içindeyiz. Bu yapıların karanlık oyunlarını daşlayacağız, taşlamaya da devam edeceğiz." diyen Bakan Yerlikaya, kamuoyuna duyurduğu mesajında, suç örgütlerinin karanlık düzenlerine göz açtırmayacaklarını vurguladı.

Adaletin tecellisi için kararlılık: Tuzaklar paramparça edilecek!

Bakan Yerlikaya, içerisinde bulunduğumuz dönemde terör örgütleri ve illegal yapılarla mücadelede yeni bir dönemin başladığını belirterek, bu dönemin adaletin tecellisi için kararlılıkla sürdürüleceğini dile getirdi.

Mülkiye müfettişlerinin yürüttüğü detaylı incelemelerin sonuçlarının kamuoyuyla paylaşılacağını ifade eden Yerlikaya, her adımın titizlikle izlendiğini ve gerekenin yapılacağını vurguladı. "Saklandıkları delikten bulup çıkartacağız." diyen Bakan Yerlikaya, hükümetin, terör örgütlerinin ve illegal yapıların tuzaklarına geçit vermeyeceğini belirterek, bu tuzakların paramparça edileceğini sözlerine ekledi.

Terörle, suçla ve hainlikle mücadelede kararlılık sürüyor!

Bakan Yerlikaya'nın yaptığı açıklama, Türkiye'nin terör örgütleri ve suç şebekeleriyle mücadelesindeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Hükümetin, milletin huzur ve güvenliği için her türlü tehdide karşı mücadelede kararlılığının sürdüğü belirtiliyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal