Bakan Yardımcısı Sağlıkçıların Maaşı Kesilecek İddiasını Yalanladı

Geçtiğimiz günlerde Milli Dayanışma Kampanyası için sağlık personelinin maaşında kesinti yapılacak şeklinde gündeme gelen iddialar için açıklama yapan Sağlık Bakanı Yardımcısı Şuayip Birinci, bu iddianın asılsız olduğunu belirtti.

02.04.2020-16:42 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-16:41) Bakan Yardımcısı Sağlıkçıların Maaşı Kesilecek İddiasını Yalanladı

Geçtiğimiz günlerde  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada coronavirüs salgınına karşı Milli Dayanışma Kampanyasını başlattı. Kampanya katılım çok olurken, gündeme sağlık çalışanlarının maaşları kampanyaya destek amaçlı olarak kesileceği şeklinde bir iddia geldi. Bu iddianın ardından Sağlık Bakanı Yardımcısı Şuayip Birinci açıklamalarda bulundu ve gündeme getirilen belgenin asılsız olduğunu söyledi.

"SİZİ CORONA AİLESİNİN USLANMAZ BİREYLERİ OLARAK KABUL EDİYORUZ"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan bakan yardımcısı, "Bu sahte belgeyi coronadan daha hızlı yayıp insanları kandırmaya çalışanların vicdanlarını tedavi etmeye vaktimiz yok. Sizi corona ailesinin uslanmaz bireyleri olarak kabul ediyoruz." ifadelerine yer verdi ve iddiaları yalanladı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal