Bakan Çavuşoğlu'dan Telefon Diplomasisi

Diplomatik kaynaklardan aktarılan bilgiye göre, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Lübnanlı mevkidaşı Hitti ve AB yetkilisi Fontelles ile NATO toplantısı öncesinde bir telefon diplomasisinde bulundu.

02.04.2020-16:29 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-16:23) Bakan Çavuşoğlu'dan Telefon Diplomasisi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell Fontelles ve Lübnan Dışişleri Bakanı Nasif Hitti ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Diplomatik kaynaklardan aktarılan bilgiye göre, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Lübnanlı mevkidaşı Hitti ve AB yetkilisi Fontelles ile NATO toplantısı öncesinde bir telefon diplomasisinde bulundu.

Görüşmelerin içeriğine yönelik herhangi bir açıklama söz konusu olmadı.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU NATO TOPLANTISINA KATILDI

NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı, ilk kez video telekonferans aracılığıyla düzenlendi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu söz konusu toplantıya katıldı.

Dışişleri Bakanlığından konuya yönelik gelen açıklamada, "NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı 2 Nisan 2020 tarihinde Covid-19 salgını nedeniyle ittifak tarihinde ilk kez video telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilecektir. Toplantıya Sayın Bakanımız iştirak edecektir" ifadeleri kullanıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal