Bakan Şimşek’den son dakika açıklaması! Kredi kartlarına taksit kalkıyor mu?

Maliye ve Hazine Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartlarına taksit uygulamasının kaldırıldığı iddialarına yanıt verdi. Bakan Elvan, yaptığı açıklamada, "Kurala dayalı ve öngörülebilir politikalarımız seçim sonrası dönemde de aynen devam edecektir" dedi. Ayrıca, vatandaşlardan bu tür haberlere itibar etmemelerini istedi ve güvenilir kaynaklardan bilgi almalarını önerdi.

27.02.2024-10:32 - (Son Güncelleme: 27.02.2024-10:56)

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartlarına taksit uygulamasının kaldırıldığı iddialarına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Şimşek, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin "Kredi kartına taksit kaldırıldı" iddialarının doğru olmadığını belirterek, "Vatandaşlarımızdan istirham ediyorum, lütfen bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyiniz." ifadesini kullandı. Bakan Şimşek, spekülasyonlara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.


“Hiçbir  habere itibar etmeyiniz!”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartlarına taksit uygulamasının kaldırıldığı yönündeki iddialara yanıt vererek, şu açıklamalarda bulundu:

"Orta Vadeli Program'ımızda uygulayacağımız politikaları net şekilde ortaya koyduk. Kurala dayalı ve öngörülebilir politikalarımız seçim sonrası dönemde de aynen devam edecektir. Bu çerçevede vatandaşlarımızdan istirham ediyorum, lütfen bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyiniz."


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal