Bakan Özer'den, Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürüne: '‘Siz Ne Biçim Adamsınız Ya? Siz Ne İş Yapıyorsunuz?'

Milli Eğitim Bakanı Özer, Şanlıurfa’da ziyaret ettiği okullardan birinin bakımsız görüntüsü karşısında okul müdürüne tepki gösterdi. Bakan Özer, ‘Siz ne biçim adamsınız ya? Siz ne iş yapıyorsunuz? Para istediniz de para mı vermedik' dedi.

06.01.2022-12:53 - (Son Güncelleme: 06.01.2022-18:01)

Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı sonrasında Bakan Özer, Buhara Eğitim Kampüsü'nde bulunan Halilurrahman Ortaokulu'na ziyarette bulundu. Bakan Özer, okulun bakımsız haline sinirlenerek kameralar karşısında okul müdürüne fırça attı. 

SİZ NE İŞ YAPIYORSUNUZ

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa Valiliği’nde İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Gerçekleştirilen toplantının ardından okulları gezen Özer, okulun bakımsız görüntüsüne isyan etti. Kameralar karşısında okul müdürüne sinirlenen Bakan Özer, ‘Siz ne biçim adamsınız ya? Siz ne iş yapıyorsunuz? Para istediniz de para mı vermedik?’ ifadelerini kullandı. 

BU ÇOCUKLARI BURADA MAHZUN HALDE BIRAKIYORSUNUZ

Bakan Özer, Şanlıurfa Valiliği’nde İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’nın ardından Buhara Eğitim Kampüsü'nde bulunan Halilurrahman Ortaokulu'nu ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet ederek, sınıfları inceleyen Bakan Özer, okuldaki öğrencilerin basketbol sahası yapılması isteği üzerine Milli Eğitim Müdürü’ne gereğinin yapılması konusunda talimat verdiği bildirildi.  

Milli Eğitim Bakanı

Okulların bakımsızlığı karşısında okul müdürüne sinirlenen Bakan Özer, ‘Buraya bir basketbol sahası yapılmaz mı? Siz ne biçim adamsınız ya? Siz ne iş yapıyorsunuz? Para istediniz de para mı vermedik? Bu çocukları niye burada mahzun halde bırakıyorsunuz’ ifadelerini kullanarak kameralar karşısında tepkisini belli etti.  

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE DE SİNİRLENDİ

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt'a da sinirlenen Bakan Özer, ‘Sayın Müdür, gezdirdiğiniz okul böyleyse gezdirmediğiniz okullar nasıl’ diyerek tepki gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal