Bakan Murat Kurum: HDP’nin Dediklerinin Hiçbir Kıymeti Yok!

Murat Kurum Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bütçe görüşmesinde yaptığı konuşmada HDP’ye sert sözler söyledi.

12.11.2021-16:20 - (Son Güncelleme: 12.11.2021-17:25) Bakan Murat Kurum: HDP’nin Dediklerinin Hiçbir Kıymeti Yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bütçe görüşmesinde, yapılan hizmetlerden bahseden Murat Kurum, HDP’li Ömer Faruk Gergeroğlu’na yanıt verdi. Bakan Kurum yaptığı açıklamalarda Gergeroğlu’nun söylediklerini dikkate almadıklarını belirterek şu açıklamaları yaptı; 

MURAT KURUMUN GERGEROĞLU HAKKINDA YAPTIĞI KONUŞMA

Biz Anadolu Anadolu dedikçe, biz eser eser dedikçe maalesef cevap vermeyi zül kabul ettiğimiz sorularla karşılaşıyoruz. Bakanlığımızda zaman zaman yaptığımız atamaları başka yerlere çeken bir anlayışla karşı karşıyayız. Bir kere bu soruyu soran Ömer Faruk Gergerlioğlu’na öncelikle şunu söylemek isterim; sırtını vesayeti, cuntayı, mafyayı, FETÖ’yü, PKK’yı dayayıp, millete parmak sallama dönemi bitmiştir, efendilik yapma dönemi bitmiştir. Bu da AK Parti döneminde bitmiştir. Kimse arkadaşlarımız hakkında mesnedi olmayan iddialarda bulunmasın. Bunu söyleyen önce kendisine bakacak. Şu anda iş tuttuğu, kökü dışarıda, kendi içeride arkadaşlarına, birlikte yol yürüdüklerine, iş tuttukları ABD’deki FETÖ trollerine bakacak. Bunu söyleyen ondan sonra karşımıza geçecek onurlu bir şekilde konuşacak. Bizim Gergeroğlu’nun söylediklerinin bizim nezdimizde hiçbir şekilde kıymeti harbiyesi yoktur. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal