Bakan Kurum’dan deprem bölgesi paylaşımı: Afet konutları hızla yükseliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen illerde inşası süren afet konutlarıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Bakan Kurum, konut yapım çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek, "Allah bizi kardeşlerimize mahcup etmesin. Söz verdiğimiz gibi tüm yaraları saracak, vatandaşlarımızı 1 yılda evlerine kavuşturacağız." ifadelerini kullandı.

16.05.2023-09:29 - (Son Güncelleme: 16.05.2023-17:04)

Deprem bölgesinde yapımı devam eden afet konutlarıyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, paylaşımında "Söz verdiğimiz gibi tüm yaraları saracak, vatandaşlarımızı 1 yılda evlerine kavuşturacağız." ifadelerini kullandı.

Afet konutları hızla yükseliyor

Bakan Kurum’un sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Bakan Kurum Afet Konutları

"Asrın felaketinin ardından 11 ilimizde, ilk andan itibaren milletimizin yanındaydık. 14 Mayıs'ta da afetzede kardeşlerimiz verdikleri büyük destekle Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduklarını, güvenlerini göstermiştir. Allah hepsinden razı olsun. Allah bizi kardeşlerimize mahcup etmesin. Söz verdiğimiz gibi tüm yaraları saracak, vatandaşlarımızı 1 yılda evlerine kavuşturacağız."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal