Kılıçdaroğlu’nun videosu hakkında dikkat çeken iddia: İstifa baskıları geldi

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün çektiği videodaki “Buradayım be buradayım. Siz de buradasınız. Vallahi de billahi de sonuna kadar mücadele edeceğim. Buradayım” sözleri gündem olmuştu. Kılıçdaroğlu’nun video sırasındaki öfkeli tavrı ile ilgili ise dikkat çeken iddialar ortaya atıldı.

16.05.2023-09:11 - (Son Güncelleme: 16.05.2023-17:04)

14 Mayıs seçimlerinde beklenen oy oranına ulaşamadığı için eleştiriler alan Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün çektiği videodaki “Buradayım be buradayım. Siz de buradasınız. Vallahi de billahi de sonuna kadar mücadele edeceğim. Buradayım” sözleri gündem olmuştu. Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun video sırasındaki öfkeli tavrı ile ilgili ise dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. CHP içerisinden kendisine gelen "Seçim sonuçlarını bu şekilde kabul et, Erdoğan'ı arayarak tebrik et, genel başkanlıktan istifa et" baskısı olduğu iddia edildi.

İstifa baskıları geldi

Anket şirketlerinin tahminlerine rağmen 14 Mayıs seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın gerisinde kalan Kemal Kılıçdaroğlu’na tabanından eleştiriler gelmişti. Parti içinden de kendisine yönelik istifa baskılarının da olduğu iddia edilen bilgiler arasında.

Kılıçdaroğlu Video

Buradayım mesajı verdi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün sosyal medya hesabından sert bir üslupla “Buradayım be buradayım. Siz de buradasınız. Vallahi de billahi de sonuna kadar mücadele edeceğim. Buradayım” demişti.

Meral Akşener adaylığını istememişti

Kılıçdaroğlu'nun adaylığının 3 Mart 2023'te açıklanmasından sonra Altılı Masa'dan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6 Mart'ta şartlı olarak masaya geri dönmüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal