Bakan Kurum: CHP'nin Karanlık Ortaçağ Zihniyeti Yeniden Hortlamış

Cevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İstanbul'da gerçekleşen memleket tanıtım günlerine katıldı. Burada yaptığı konuşmada CHP'nin Kur'an öğrenen çocuklarla yaptığı açıklamalara değindi.

06.01.2022-20:27 - (Son Güncelleme: 06.01.2022-21:19) Bakan Kurum: CHP'nin Karanlık Ortaçağ Zihniyeti Yeniden Hortlamış

Bakan Kurum CHP'li seçmeni tenzih ederek " Müsaadenizle ben CHP'ye gönül veren kardeşlerimizin de rahatsızlık duyduğu bir konuya değinmek isyorum. Birileri 'zulüm 1453'te başladı' diyor ya" diyerek başladığı konuşmasında CHP'li politikacıların Kur'an öğrenmek isteyen ve öğrenen çocuklarla ilgili yaptığı bağnaz yorumlara değindi. Kur'an öğrenen çocukların Fatih'in izinden gittiğine dikkat çeken Kurum " Aslında onlar Batı'nın zulümle, cehaletle, adaletsizlikle doldurduğu o karanlık çağın, ecdadımız tarafından kapatılmasına dayanamıyorlar." dedi.

KONYA'YADAKİ DEĞİŞİME DEĞİNDİ

Konuşmasına Konya'da atılan adımlarla ilgili bilgi vererek devam eden Kurum, İstanbul'da yaşayan 200 binin üzerinde Konyalı olduğuna değindikten sonra Konya'da atılan bazı önemli adımları dinleyecilerle paylaştı.

"1000 yıllık Selçuklu mirası Alâaddin Caddesi’nde yürürken o eski çarpık görüntünün ortadan kalktığını, 3 yıllık süreçte Büyükşehir Belediyemizle birlikte sokak güzelleştirme projemizle tarihî siluetine yeniden kavuşan bir caddeye dönüştüğünü göreceksiniz. Anıta doğru giderken içerisinde çocukların cıvıl cıvıl koştuğu Konyalıların neşeyle dolaştığı muhteşem bir millet bahçesiyle karşılaşacaksınız. Şöyle bir Ardıçlı’ya doğru gittiğinizde sosyal konutları, yeşil alanları, parkları, okulları ve camileriyle, Selçuklu mimarisiyle, Konya’da yepyeni bir şehrin doğduğunu göreceksiniz."

"DOLAR 25 OLSUN İSTEYENLER NİCE ŞOKLAR YAŞAYACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın attığı reformist adımlarla hızlı bir şekilde toparlanma yaşayan Türk Lirası'yla ilgili de açıklamalarda bulunan Murat Kurum "Asgari ücret ve memur maaşlarında büyük artışlar yapılıyor, dev yatırımlarla istihdam artırılıyor, kur oyunlarıyla fırlatılan dolar dengeye getiriliyor. İşte bakın hepsi ülke ekonomisi kötüye gidecek diye beklerken, dolar 25 lirayı görsün diye ellerini ovuştururken, bir anda beklemedikleri bir şokla karşılaştılar. Daha nice şoklar yaşamaya devam edecekler." ifadelerini kullandı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal