Bakan Koca’dan Son Dakika Açıklaması: İkinci Doz Aşıların Oranı Yüzde 60’a Ulaştı

Kovid-19 aşılamaya ilgili son bilgileri paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'ikinci doz aşıların uygulanma oranı yüzde 60'a ulaştı.' dedi.

09.07.2021-10:53 - (Son Güncelleme: 09.07.2021-12:21) Bakan Koca’dan Son Dakika Açıklaması: İkinci Doz Aşıların Oranı Yüzde 60’a Ulaştı

Bir süredir tüm dünyanın mücadele ettiği Koronavirüs salgınında en önemli adım olan Kovid-19 aşılarıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Bakan Koca, aşıya dair yapılan çalışmalarla ilgi güncel verileri paylaştı. 

AŞILAMADA BEKLENEN RAKAMLARA ULAŞIYORUZ

Salgının ilk gününden beri büyük titizlikle çalışan Sağlık Bakanlığı, beklenen aşıların gelmesi üzerine hız kesmeden aşılama çalışmalarına başlamıştı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşılamada gelinen son durumu açıkladı. Twitter hesabından paylaşım yapan Koca, "37 milyon 250 en az bir doz aşısını oldu. Böylece 18 yaş ve üstü nüfusta ilk doz aşısı yapılanların oranı yüzde 60'a ulaştı. Birinci, ikinci, üçüncü dozların toplam sayısıysa 56 Milyonun üzerinde. Randevu alın, bir an evvel siz de aşınızı yaptırın." dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal