Bakan Koca Tarım İşçileri İçin Aşı Paylaşımı Yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca mevsimlik tarım işçilerinin kaldıkları çadırlarda aşılanma görüntülerini paylaşarak, 'Devletimiz sağolsun' dedi.

23.05.2021-10:23 - (Son Güncelleme: 23.05.2021-10:58) Bakan Koca Tarım İşçileri İçin Aşı Paylaşımı Yaptı

Türkiye'de aşı takvimi ilerlerken Sağlık Bakanlığı, mevsimlik tarım işçilerini de unutmadı, tarım işçilerinin ayağına aşı hizmeti götürdü.Bu süreçte en büyük fedakarlığı sergileyen sağlık personelleri bu kez tarım işçileri için tarla yoluna çıktı. Tarım işçileri kaldıkları çadırlarda aşılandı. İşçilerin bulunduğu bölgeye aşı hizmeti götürüldü. Mevsimlik tarım işçilerinden aşı sırası gelenler kaldıkları çadırlarda aşılandı. 

Yapılan bu hizmetten oldukça memnun olduğunu belirten bir işçi "Devletimiz sağ olsun. Buraya kadar gelip peşimize düştüler. Bizim aşımızı yapıp gittiler. Allah razı olsun" dedi.

'BU GÜCE GÜVENİN’

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilecik tarım bölgesindeki aşı hizmetine ilişkin video paylaşımı yaptı. Bakan Koca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘Aşı sırası gelen mevsimsel tarım işçisi vatandaşlarımızın aşılarını bulundukları yerde yapıyoruz. Bu güce güvenin. Her zaman her şartta milletimizin hizmetindeyiz’ mesajı verdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal