5 Ayda 1107 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanı Akar'dan Yunanistan'a uyarı geldi. Akar, 'Bu yolun çıkar yol olmadığını kendilerine hatırlatmak istiyorum.' dedi.

23.05.2021-10:37 - (Son Güncelleme: 23.05.2021-14:45)

Milli Savunma Bakanı Akar Yunanistan'ı uyardı. Akar, 'Yunan komşularımız yapılan çalışmaları sabote etmek için ellerinden gelen gayreti gösteriyor' dedi. 

OLUMLU GİDİŞATI SABOTE ETMEK İSTİYORLAT 

Yunanların güzel giden bir gidişatı ellerinden geldiğince sabote etmeye çalıştığını belirten Bakan Hulusi Akar, 'Yunan komşularımız eylem ve söylemleriyle, yapılan çalışmaları, olumlu gidişatı sabote etmek için ellerinden gelen gayreti gösteriyor' dedi. Bakan Akar, Yunanistana bazı hatırlatmalarda bulunarak, 'Bu yolun çıkar yol olmadığını kendilerine hatırlatmak istiyorum. Bu söylemlerle, tahriklerle, provokasyonlarla bir yere varmanın imkanı yok' şeklinde konuştu. 

1 OCAKTAN İTİBAREN 1107 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 

Diğer yandan Milli Savunma Bakanı Akar Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım harekatlarına dair bilgilendirmelerde bulundu. Akar, 'Terörle mücadelede sadece 1 Ocak’tan bugüne kadar 1107 terörist etkisiz hale getirildi.' dedi. 

PENÇE HAREKATLARINDA İSE 124 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ 

 Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım harekatlarında bugüne kadar 124 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal