Bakan Güler’den net S-400 mesajı: Birileri taarruz etmeyi düşünürse ne yapacağımızı görürler

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, S-400 konusunda yaşanan tartışmalara son noktayı koydu. Bakan Güler yaptığı açıklamada, "Bize birisi taarruz etti de biz bunu kullanmadık mı? Birileri bize taarruz etmeyi aklından geçirirse ne yapacağını görür" dedi.

12.12.2023-09:27 - (Son Güncelleme: 12.12.2023-17:34)

Katıldığı bir televizyon programında S-400 konusunda yaşanan tartışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Bize birisi taarruz etti de biz bunu kullanmadık mı? Birileri bize taarruz etmeyi aklından geçirirse ne yapacağını görür" dedi.

NTV televizyonunda açıklamalarda bulunan Bakan Güler, Suriye'nin kuzeyinin terörden arındırılması için düzenlenen operasyonların sonuçlarını da anlattı, Şam yönetimine de bir çağrıda bulundu.

Tedbirler Cumhuriyet tarihinin en ileri seviyesinde

Sınır güvenliğine yönelik eleştirilere de yanıt veren Güler, "Tedbirler Cumhuriyet tarihinin en ileri seviyesinde." dedi. Bakan Güler, S-400 savunma sistemi konusunda dikkat çeken bir mesaj verdi.

Yaşar Güler

Eurofighter savaş uçağı alım süreci hakkında da bilgi veren Güler, milli muharip uçak KAAN'ın uçuş tarihini de açıkladı.

Savaş uçağının tedarikine onay vermeyen Almanya'yı eleştiren Milli Savunma Bakanı, "NATO üyesiyiz ama bir başka üye bu uçakları almamıza karşı çıkıyor. Bir müttefikin 'Size uçak vermiyorum.' demesinin açıklaması olamaz." ifadelerini kullandı.

Örgütün yöneticileri dışarıda dolaşamıyor

Örgüt üst düzey yöneticileri dışarıda dolaşamıyor. Bir gece yattığı yerde hiçbiri ikinci gece yatamıyor. Bütün kurumlarımız arasında mükemmel bir istihbarat işbirliği ve koordinasyon var.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal