Bakan Göktaş’tan beklenen yardım açıklaması geldi! Aylık toplam destek ödeme miktarı açıklandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan yeni bir sosyal destek ödemesinin müjdesi duyuruldu. Bakan Mahinur Göktaş geçtiğimiz günler içerisinde aile destek programı hakkında bilgiler verirken, ihtiyaç sahibi hanelere toplamda 4 milyar TL destek fonu dağlatacağının altını çizdi.

15.03.2024-16:25 - (Son Güncelleme: 15.03.2024-16:25) Bakan Göktaş’tan beklenen yardım açıklaması geldi! Aylık toplam destek ödeme miktarı açıklandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sunulan yardım ödemelerini her gün bir yenisi daha ekleniyor. Bakan Mahinur Göktaş konuyla ilgili hem canlı yayında hem de sosyal medya hesabı üzerinden birçok açıklamalarda bulunuyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yeni duyurmuş olduğu açıklama ile birlikte ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara sosyal destek ödeneklerini tek tek yapılmaya başladığını aktardı. Türkiye Aile Destek programı kapsamında yardım sağlanacak hanelere toplamda bu ay dahil 72,3 milyar TL yardım ödemesi dağıtılacağını paylaştı.

Bakan Göktaş destek yardımları hakkında açıklama yaptı

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ile birlikte ihtiyaç sahibi olan hanelere aylık olarak düzenli destek sağlandığının altını çizdi. Yapmış olduğu açıklamada: “Verdiğimiz desteklerle yoksul birçok haneye destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Aile destek programı her daim düzenli şekilde devam edecek. Bu destek ödemeleri doğrultusunda bu ay ihtiyaç sahibi olan hanelere 4 milyar TL tutarında ödeme desteği sağlayacağız.” sözlerini dile getirdi. İlerleyen süreçte yapacak oldukları sosyal yardımların artırılacağının altını çizen Göktaş: “Gelişen ve değişen yaşam koşulları dikkate alınarak iyileştirmeler yapılacak.” sözlerini dile getirdi. 

Bakan Göktaş’tan beklenen yardım açıklaması geldi!

Eşit ve adil hizmeti benimsiyoruz

Mahinur Göktaş sunmuş oldukları yardımlar kapsamında: “Eşit ve adil hizmet ilkesine dayalı olarak desteklerimizi sağladık ve sağlamaya devam edeceğiz. Bu ay içerisinde 4 milyar tutarında toplam ödeme desteği sağladık. Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ise bu ay dahil edilmek üzere 72,3 milyar TL yardım desteği yapıldı. Daha iyileri de yapılmaya devam edecek.” şeklinde konuştu.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal