Bakan Göktaş'tan açıklama: Kamuya 49.901 personel alınacak! Atamalar 22 Mart’ta başlıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, personel alımı için haber bekleyenlere müjdeyi verildi. Yapacak oldukları yeni atamalar kapsamında kamuya toplamda 49.901 personel istihdamı gerçekleştirilecek.

19.03.2024-11:09 - (Son Güncelleme: 19.03.2024-14:22) Bakan Göktaş'tan açıklama: Kamuya 49.901 personel alınacak! Atamalar 22 Mart’ta başlıyor

Personel alımı ilanlarını yakından takip eden vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan yeni bir açıklama geldi. Bakan Mahinur Özdenir Göktaş, geçtiğimiz gün Bursa’da şehit yakınları ve gazilerle birlikte iftar sofrasına oturdu. Müjdeli haberi ise bu iftar sofrasında verdi. Yapacak oldukları yeni atamalarla kamuda toplamda 49.901 gazi, şehit yakını ve gazi yakını istihdam alanına açacaklarını paylaştı.

Martın 22’sinden sonra atamalara başlayacağız

Bakan, Bursa’da gazi ve şehit yakınları ile düzenlenen iftar programında buluştu. Programda Türkiye’deki gazi ve şehitlerin büyük bir fedakârlık örneği gösterdiğinin altını çizen Göktaş müjdeyi duyurdu. Mart ayının 22’sinden sonra gazi, şehit yakını ve gazi yakınlarını kamu kurumlarına atanmasını gerçekleştireceklerini dile getiren Bakan yeni yapacak olduğu atamalarla birlikte toplamda 49.901 gazi, gazi yakını ve şehit yakınını istihdam alanı sağlayacağız sözlerini dile getirdi.

BAKAN GÖKTAŞ’TAN AÇIKLAMA: Kamuya 49.901 personel ALINACAK! Atamalar 22 Mart’ta başlıyor

Bakan Göktaş personel alımı için tüm detaylardan bahsetti

Gazi, gazi yakınları ve şehit yakınları için personel alımı yapacaklarını dile getiren Bakan Göktaş: “Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın öncülüğü ile sizlere ne yapmamız gerekiyorsa bunları hiç bir tereddüt yaşamadan yerine getirmeye devam ediyoruz. Sağlıktan istihdama, eğitimden sosyal hizmetlere, ücretsiz seyahatten konutlara kadar pek çok farklı alanda sizlere desteklerimizi sağlamaya hız kesmeden devam ediyoruz. Bu cuma günü yani Mart ayının 22’sinde gazilerimizi, şehit yakınlarımızı ve gazi yakınlarımızı kamu kurumlarımıza tek tek atamasını gerçekleştireceğiz. Bu müjdeyi de buradan duyurmak ve sizlerle paylaşmak isterim. Yapacak olduğumuz yeni atamalarla beraber kamuda 49.901 gazi, şehit yakını ve gazi yakınının istihdamını sağlamış olacağız. Devletin manevi ve maddi bütün imkanları halkımızındır. Gaziler ve şehit yakınları göstermiş olduğunuz onurlu duruş milletimiz için büyük bir gururdur. Sizlerin hayatını kolaylaştırmak için tüm desteklerimizi sunacağız. sözlerini dile getirdi.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal