Bakan Dönmez’den Elektrik Ve Doğalgaz Faturası Açıklaması: Esnafa Elektrikte Yüzde 25 İndirim Olacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, 'Esnaflar için indirimli tarifede yüzde 25 gibi indirim söz konusu olacak. Amacımız tüm değişiklikleri 1 Mart'a kadar tamamlayabilmek' dedi.

17.02.2022-11:35 - (Son Güncelleme: 17.02.2022-12:32) Bakan Dönmez’den Elektrik Ve Doğalgaz Faturası Açıklaması: Esnafa Elektrikte Yüzde 25 İndirim Olacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Bakan Dönmez'in yapmış olduğu açıklamalarından satır başları ise şu şekilde:

ELEKTRİK VE DOĞALGAZ FATURASI AÇIKLAMASI

Dün Kabine toplantısında bunlar enine boyuna müzakere edildi. Mevcut durumun vatandaşlarımızı zora soktuğunun biz de farkındayız. Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıdan sonra birkaç adım atılacağını söyledi. Bu konuda kafalarda zaman zaman sorular oluşuyor. Sizin sayacınız 30. değil de 31. ya da 32. günde okunursa 224 kilovatsaat oluyor. Vatandaşın lehine olacak çalışmayı yapıyoruz.


DERNEK VE VAKIFLAR BU UYGULAMADAN YARARLANACAK

Saatlerin okunma aralığıyla ilgili herhangi bir hak kaybı yok. Dernek ve vakıfların yöneticileri abonesi oldukları elektrik dağıtım şirketlerine gidip durumlarını bildirecekler. İstisnasız bütün dernek ve vakıflar bu uygulamadan yararlanacaklar. Ticarethane grubunda yer alan esnaf ve zanaatkarlar için de konuttakine benzer bir indirimli tarife üzerinde çalışmaya başladık. Bu konuda çalışma sürüyor. Amacımız çalışmayı 1 Mart'a kadar bitirmek.

ESNAFLAR İÇİN İNDİRİM

Esnaflar için indirimli tarifede yüzde 25 gibi indirim söz konusu olacak. Amacımız tüm değişiklikleri 1 Mart'a kadar tamamlayabilmek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal