Bakan Akar Ukraynalı Mevkidaşı İle Görüştü: Türkiye Üzerine Düşeni Yapacak!

Milli Savunma Bakanı Akar, Ukraynalı mevkidaşı ile görüşme sağladı. Akar, Türkiye'nin Ukrayna'ya insani yardıma hazır olduğunu, barış ve huzurun sağlanması için üzerine düşeni yapmaya devam edeceğini belirtti.

25.02.2022-17:23 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-17:29)

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukraynalı mevkidaşı Oleksii Reznikov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Ukrayna'daki son görüşmeler konuşuldu. Bakan Akar, Türkiye'nin Ukrayna'ya insani yardıma hazır olduğunu, barış ve huzurun sağlanması için üzerine düşeni yapmaya devam edeceğini söyledi.


ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi 2. gününde devam ediyor. Başkent Kiev'de sabah saatlerinde patlamalar duyuldu, ardından saldırılar yoğunlaştı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri harekat başlattıklarını duyurmuştu. Rus güçleriyle Ukrayna askerleri arasında çatışmalar sürerken, askeri müdahalenin sonuçları oldukça yükseliyor.

ZELENSKİY'NİN ÇAĞRISINA PUTİN'DEN JET YANIT

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya Devlet Başkanı Putin'e 'Ölümleri durdurmak için müzakere masasına oturalım' çağrısında bulundu. Rusya Devlet Başkanı Putin de Ukrayna ile üst düzey müzakerelere hazır olduklarını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal