Bahriyeliler, Çanakkale Şehitler Abidesi'ni Selamladı!

MSB’den duygulandıran paylaşım yapıldı. Genç Bahriyeliler, açık deniz eğitimlerinde Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı.

03.10.2021-10:02 - (Son Güncelleme: 03.10.2021-10:02) Bahriyeliler, Çanakkale Şehitler Abidesi'ni Selamladı!

Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) duygulandıran paylaşım yapıldı. Genç Bahriyelilerin Açık Deniz Eğitimleri kapsamında Çanakkale Boğazı’nda Şehitler Abidesi’ni denizcilere has olan Çimariva selamı ile selamladığını bildirdi.

GENÇ BAHRİYELİLİLER, ÇANAKKALE ŞEHİTLER ABİDESİNİ ÇİMARİVA İLE SELAMLADI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal paylaşım sitesi Twitter resmi hesabından genç Bahriyeliler ’in olduğu fotoğrafları paylaştılar. Paylaşılan fotoğrafta açık deniz eğitimlerinde olan Bahriyeliler ‘in Çanakkale Boğazı’nda Şehitler Abidesi’ni denizcilere has olan Çimariva selamı ile selamladığı görüldü.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI PAYLAŞTI

MSB Twitter resmi hesabından yaptığı paylaşımda ‘MSÜ Deniz Astsubay MYO öğrencileri, TCH Sokullu Mehmet Paşa ve TCG Cezayirli Gazi Hasanpaşa okul gemilerimizle gerçekleştirdikleri eğitimler kapsamında Çanakkale Boğazı'nda Şehitler Abidesi'ni Çimariva ile selamladı’ ifadelerine yer verdi. Görüntüler ise duygulandırdı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal