Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun 'Sözde Cumhurbaşkanı' İfadesine Tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kemal KIlıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a binaen söylediği 'sözde' yakıştırmasına karşı ateş püskürttü.

11.01.2021-18:03 - (Son Güncelleme: 11.01.2021-18:03) Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun 'Sözde Cumhurbaşkanı' İfadesine Tepki!

Cumhur ittifakı liderleri arasındaki dayanışma Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı söylediği sözlerin ardından bir kez daha pekişti.

Bilindiği üzere Ana Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ''Sözde Cumhurbaşkanı'' ifadesini kullanmıştı.

Ardından açıklama yapan Devlet Bahçeli, yazılı bir açıklamayla Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi

Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben böyle bir ifadenin kullanılmasına sert yanıt veren Bahçeli şunları söyledi: 

''Sayın Cumhurbaşkanı’na sözde demek öz itibariyle Türk milletine, demokrasi kültürüne, milli egemenlik ilkelerine hakarettir, hıyanettir, hürmetsizliktir.''

Bununla birlikte gündeme yönelik başka değerlendirmelerde yapan Devlet Bahçeli, 6-8 Ekim olaylarına vurgu yaparak Selahattin Demirtaş'ı Fethullah Gülen  ile özdeşleştirdi.

Bahçeli bu yönde şu ifadeleri kullandı:

''FETÖ elebaşı Fetullah Gülen neyse terörist Demirtaş odur. 6-8 Ekim olaylarıyla 15 Temmuz kalkışması, Gezi Parkı hadiseleriyle Hendek terörünün istikameti öz itibariyle bir ve aynıdır.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal