Bahçeli hasta mı? Devlet Bahçeli'nin hastalığı ne? MHP'li isim kendi YouTube kanalında açıkladı!

Gazetece Sabahattin Önkibar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hastalığına dair, kendi YouTube kanalında dikkat çekici bir iddia ortaya attı. Peki, Devlet Bahçeli'nin hastalığı ne? İşte detaylar...

16.07.2022-10:50 - (Son Güncelleme: 16.07.2022-10:50)

MHP lideri Devlet Bahçeli kendi hastalığının üst solunum enfeksiyonu olduğunu açıklamıştı. Ancak, gazeteci Sabahattin Önkibar durumun böyle olmadığını iddia ederek, “Bahçeli’nin hastalığının tam adı Kardiyomiyopati” açıklamasını yaptı.

Devlet Bahçeli'nin gerçek hastalığı ne?

Önkibar'ın açıkladığı kardiyomipopati, kalp kasları ile alakalı kalp hastalığıdır. Bu hastalık olan kişilerde kalp, vücuda kan pompalarken zorlanır.

Devlet Bahçeli'nin olduğu ileri sürülen tahlil sonuçlarına da değinen Sabahattin Önkibar, “Üç profesör Devlet Bahçeli’nin rahatsızlığıyla ilgileniyor. Özel olarak Bakanlık tarafından görevlendirildiler. Bunlardan bir tanesi İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın akrabası. Bu isim Bahçeli’nin çok sevdiği bir isim. Bahçeli özellikle bu ismi istedi. Vallahi bu bilgileri ben ondan almadım” ifadelerini kullandı.

 bahçelinin hastalığı

Bahçeli'nin hastalığının yalnızca Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP ve İYİ Parti'nin üst yönetimi tarafından bilindiğini söyleyen Önkibar, Bahçeli'nin Erdoğan'dan aldığı talimatla Şehir Hastanesi'ne yönlendirildiğini de iddia etti.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal