Bahattin Duran ve Tarık Ongun'dan çok konuşulacak karar! Hakemlik kariyerlerini noktaladılar

FIFA kokartlı yardımcı hakemler Bahattin Duran ve Tarık Ongun ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Son gelen bilgilere göre iki hakem de Türkiye'deki hakemlik kariyerlerine son verdiler.

15.06.2022-12:14 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-12:18) Bahattin Duran ve Tarık Ongun'dan çok konuşulacak karar! Hakemlik kariyerlerini noktaladılar

Türk futbolunda son zamanlarda hakemlerle ilgili gelişmeler gündeme bomba gibi düşmüştü. Son olarak ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. İki ünlü hakem de kariyerlerini sonlandırma kararı aldılar.

Aldıkları karar gündeme oturdu

FIFA kokartlı hakemler olan Tarık Ongun ve Bahattin Duran ile ilgili yaşanan gelişmeler herkesi hayrete düşürdü. İki yardımcı hakem de aldıkları radikal bir kararlar hakemlik kariyerlerine son verdiler. Aldıkları karar ise gerek Türk futbolunda gerek dünya basınında büyük yankı uyandırdı. İki isimle ilgili detayların ise gelmesi beklenmekte.

Türk futbolunda hakemlerle ilgili çarpıcı gelişmeler sürüyor

Türk futbolunda geride kalan sezonda MHK tarafından alınan kararla bir dönem pek çok önemli hakemin görevi son bulmuştu. Ardından ise alınan yeni kararla hakemler görevine geri dönmüştü. Son olarak ise FIFA kokartlı ünlü yardımcı hakemlerim olan Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un aldığı karar çok konuşuluyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal