Bahar dizisi sevenleri dikkat: Bahar dizisi yeni bölüm bugün var mı, ne zaman yayınlanacak?

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar’ın yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı bayram tatili olması dolayısıyla merak konusu oldu. Bilindiği üzere bayram tatili sebebiyle pek çok dizi çekimlere ara vermişti. Peki Bahar dizisi yeni bölüm bugün var mı, ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

09.04.2024-13:41 - (Son Güncelleme: 09.04.2024-13:41)

Demet Evgar’ın bazı sahneleriyle sosyal medyada gündem olan Show TV dizisi Bahar’ın yeni bölümü her Salı günleri yayınlanıyordu. Fakat Ramazan Bayramı tatilinin başlaması sebebiyle dizilerin çekimlerine ara vermesi sonrasında Bahar dizisi bugün var mı? sorusu gündemde yer alan soruların başında geldi. Peki Bahar dizisi yeni bölüm bugün var mı, ne zaman yayınlanacak?

Bahar dizisi yeni bölüm bugün var mı?

Bahar dizisinin yeni bölümü bugün ekranlarda olmayacak. Bayram tatili nedeniyle dizi çekimlerine bu hafta ara verilirken yeni bölüm 16 Nisan 2024 Salı günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Bahar dizisi sevenleri dikkat: Bahar dizisi yeni bölüm bugün var mı, ne zaman yayınlanacak?

Bahar dizi oyuncuları

Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal