Babasına Şantaj Yapan Kadını Polis Gelene Kadar Tekme Tokat Dövdü

Denizli'de kendisine şantaj yapan yabancı uyruklu kadına ailesi ile denk gelen adamın kızı ile kadın arasında arbede yaşandı.

25.10.2021-12:14 - (Son Güncelleme: 25.10.2021-12:22)

Denizli'de meydana gelen olayda, iddiaya göre ilişki yaşadığı kişiden şantajla 10 bin lira alan yabancı uyruklu kadın, mağdurun kızı tarafından sokakta tekme tokat dayak yedi. Mağdur ve oğlunun da katıldığı şiddet olayına, çevredeki kişiler izledi.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşanan olayda, yabancı uyruklu bir kadın, yasak aşk yaşadığı yaşlı adama şantaj yaparak 10 bin lirasını aldı. Şantajlarına aktif olarak devam eden kadını sokakta yakalayan baba, oğul ve kızları kadını sokak ortasında dövmeye başladılar.

POLİS GELENE KADAR DÖVDÜLER

Kadını görür görmez saldıran baba attığı tokatla yabancı uyruklu kadını yere düşürdü. Yere düşen kadına saldıran babanın kızı, kadını güvenlik güçleri gelene kadar tekme tokat dövdü. Mağdurun oğlu ise çevredekilerin araya girmesini önlemek için kavgayı ayırmak isteyenleri engellemeye çalıştı. İki kadının tekme tokatlı kavgası emniyet güçleri gelene kadar devam etti.

VATANDAŞLAR GÖRÜNTÜLERİ KAYDETTİ

Olay yerindeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, saldırgan aile ve yabancı uyruklu kadını ayırdı. İki tarafın birbirinden şikayetçi olması üzerine karakola götürülen ikili arasında yaşanan kavgalar anbean amatör kameralar tarafından kayıt altına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal