Babacan’dan seçim yenilgisi itirafı: Vatandaşa güven veremedik

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde yenilgi yaşayan Millet İttifakı ortaklarından DEVA Partisi’nin Genel Başkanı Ali Babacan, "Biz altı parti olarak bu ülkeyi kavgasız gürültüsüz uyum içerisinde yöneteceğimizle alakalı gerekli güveni vatandaşımıza veremedik." ifadelerini kullandı.

19.08.2023-10:06 - (Son Güncelleme: 19.08.2023-17:30)

Katıldığı bir canlı yayın programında açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, kaybedilen 14 ve 28 Mayıs seçimlerle ilgili itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. 

Babacan seçime yönelik olarak, "Biz altı parti olarak bu ülkeyi kavgasız gürültüsüz uyum içerisinde yöneteceğimizle alakalı gerekli güveni vatandaşımıza veremedik." dedi.

Ali Babacan Seçim

Söylem değişikliğini kaygı izle izledik

Akşam’da yer alan habere göre; Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecindeki söylem değişikliğini değerlendiren Babacan, "Söylem değişikliğini kaygı ile takip ettik" dedi.

Özdağ ile yapılan gizli anlaşma bizi üzdü

Babacan, Kılıçdaroğlu'nun seçimin ikinci turunda koalisyondan habersiz olarak Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile yaptığı mutabakatın kendilerini üzdüğünü ve ortaklık akdine ters bir tutum olduğunu vurguladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal