Baba dizisinde şok ayrılık! 3 isim aynı anda diziye veda ediyor

Show TV ekranlarını kasıp kavuran, dikkat çekici öyküsü ile izleyici ekrana kilitleyen Baba dizisinden şok ayrılık kararı! Dizide yer alan 3 önemli isim aynı anda diziye veda edecek. Peki Baba dizisinden hangi isimler ayrılacak? Baba dizisine veda edecek olan oyuncular belli mi? Detaylar haberimizin devamında..

27.05.2022-21:48 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-21:48) Baba dizisinde şok ayrılık! 3 isim aynı anda diziye veda ediyor

Ay Yapım tarafından yapılan Baba dizisinde şok gelişme! Başrollerini usta oyuncu Haluk Bilginer ile yakışıklı oyuncumuz Tolga Sarıtaş 'ın birlikte paylaştığı Baba dizisinde 3 önemli isim aynı anda dizinin kadrosundan çıkacak.

Baba dizisinden şok eden ayrılık haberi

Beklenilen reyting rakamlarını yakalayamamış olsa da Baba dizisi önümüzdeki sezon için de ekranda olmayı garantiledi. Dizi önümüzdeki sezonda da kaldığı yerden devam edecek fakat sezon finali yapmadan dizinin kadrosundan şimdiden 3 önemli oyuncunun ayrılacağı haberi geldi. Oyuncu Beril Pozam 'ı aniden diziden çıkaran Baba dizisi seyirci tarafından epey bir tepki topladı ve dizide anlatılan hikaye de beklentileri karşılayamadı ve sonucunda da dizinin karakterleri de istenilen şekilde diziye yansıtılamadı.

Oktay Çubuk Baba dizisinden ayrılıyor

3 oyuncu aynı anda Baba 'dan ayrılacak!

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Baba dizinde 3 oyuncu veda ediyor. Show TV ekranlarının çok büyük umutlar ile çektiği Baba dizisi, beklenilen reyting rakamlarını yakalayamadı. Fakat dizi, edinilen bilgilere göre önümüzdeki sezon için yerini garantiledi. Önümüzdeki sezonda da kaldığı yerden ekran karşısında olacak Baba dizisinde ne yazık ki 3 kişi ayrılacak. Dizi 15. bölümü ile sezon finali yapacak ve sezon finalinde de 3 isim diziye veda edecek. Diziden ilk önce Kadircan karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Oktay Çubuk 'un veda haberi gelmişti. Yakışıklı oyuncu '' Ah Nerede '' isimli yeni yaz dizisinde başrol olarak yer alacak.

Zeynep Tuğçe Bayat Baba dizisinden ayrılıyor

Dizinin önemli karakterlerinden bir olan Şahika 'yı canlandıran güzel oyuncu Tuğçe Zeynep Bayat 'da diziden ayrılacak.

Özge Özacar Baba dizisinden ayrılıyor

Son olarak da Baba dizisinden ayrılacak olan isim güzel oyuncu Özge Özacar oldu. Dizide Cansu karakterini canlandıran Özacar ise ünlü komedyen Ata Demirer 'in Disney Plus uygulamasına çektiği '' Bursa Bülbülü '' adlı film ile anlaşma sağladı.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal