Aziz 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz dizisi yeni bölümünde neler olacak? Aziz 27. bölüm izle

Aziz dizisinin son bölümü ekrana geldi. Aziz 'in 27. son bölümünü kaçıranlar Aziz son bölüm kesintisiz, full izle! Show TV Aziz dizisi son bölüm izle! araştırmaları yapıyor. Aziz dizisinin 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Aziz dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölümüne dair merak edilenler..

27.05.2022-21:25 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-21:25) Aziz  28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz dizisi yeni bölümünde neler olacak? Aziz 27. bölüm izle

Aziz dizisi son bölüm izle linkleri araştırılmaya başlandı. Show TV 'de Cuma akşamları ekrana gelen Aziz dizisinin 27. bölümü yayınlandı. Dizinin son bölümünü kaçıranlar ise Aziz 27. bölüm full izle, kesintisiz izle! Aziz dizisi son bölüm izle! Aziz 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? şeklinde araştırmaya başladılar. Biz de Aziz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz dizisinin 28. bölümünde neler yaşanacak? gibi merak edilenleri sizler için haberimizde detaylıca anlattık. İşte Aziz dizisi 28. bölüm detayları..

Show TV Azizi dizisi son bölümünde ne oldu?

Aziz, Efnan 'a beraber yeni bir hayata başlamayı teklif etti ve iki aşığın görüntüleri ise izleyenlerin adeta içini ısıttı. Hatice ananın '' Davası insanın alın yazısıdır. İstese de değiştiremez '' sözleri ise epey bir dikkat çekti ve Ankara 'nın adamı olan Feridun ise Aziz 'in harekete geçmesini istedi. Aziz 'in neler yapacağının heyecanının aktarıldığı yeni bölüm fragmanında ise kaçırılan kişinin Pierre ile olan bağlantısı da seyirci de epey bir merak duygusuna neden oldu. Efnan, duyduğu şeylerden sonra Dilruba 'dan gidip hesap soruyor ve torununun hayatta olduğunu öğrenen Galip de Dilruba ile karşılaşıyor.

Aziz dizisinin 27. son bölümünü izlemek için '' www.showtv.com.tr '' adresine giriş yapabilirsiniz.

Aziz dizisi son bölümde neler oldu

Aziz dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Aziz dizisi her hafta Cuma günleri akşam saat 20.00 'da yeni bölümleri ile Show TV ekranlarında seyirci karşısına geçmektedir.

Aziz dizisinin konusu nedir?

Antakya 'nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu olan Aziz Payidar ( Murat Yıldırım ) refah ile zenginlik içerisinde yaşamaktadır. Fransız delegesi olan Delege Pierre 'in oğlu Teğmen Andre 'yi öldürmesi üzerine Aziz 'in de kaderi bir anda yön değiştirir ve doğduğu toprakları, biricik aşkını yani sahip olduğu ne varsa her şeyi geride bırakmak zorunda kalmaktadır. 2 sene sonra öldü olarak bilinirken hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkar ve memleketine döner. Aziz sahip olduğu ne varsa kaybetmek ile kalmamış ve Fransız işgali altında olan Antakya 'da bıraktığından çok daha kötü bir hal almıştır. Ayrıca ilk aşkı olan Dilruba ( Damla Sönmez ) da amcası Galip Payidar 'ın tek oğlu olan Adem ile nişanlanmıştır.

Aziz yeni bölümde ne olacak

Aziz dizi oyuncuları kim?

Aziz dizisinin içinde yer alan ana karakter oyuncuları şu şekildedir:

1. Payidar ailesinin tek oğlu olan Aziz Payidar 'ı yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım canlandırmaktadır.

2. Hayattaki tek arzusu aşık olduğu Aziz ile beraber olmak olan Paşazade torunu Dilruba 'yı güzel oyuncu Damla Sönmez canlandırmaktadır.

3. Hayatının aşkı ile tanıştığını sanan kadın Efnan 'ı güzel oyuncu Simay Barlas canlandırmaktadır.

4. Payidar ailesinin reisi olan Galip Payidar 'ı usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan canlandırmaktadır.

5. Antakya 'nın sahibi olduğunu iddia eden delege, Delege Pierre 'yi usta oyuncu Fırat Tanış canlandırmaktadır.

6. Galip Payidar 'ın oğlu olan Adem Payidar 'ı Güven Murat Akpınar canlandırmaktadır.

Aziz dizi oyuncuları

Aziz dizisinin içinde yer alan yardımcı karakter oyuncuları şu şekildedir:

1. Kenan 'ı Eren Hacısalihoğlu canlandırmaktadır.

2. Handan 'ı Ayten Soykök canlandırmaktadır.

3. Nigar Payidar 'ı Füsun Demirel canlandırmaktadır.

4. Hatice Ana 'yı Meral Çetinkaya canlandırmaktadır.

5. Azime 'yi Suzan Kardeş canlandırmaktadır.

6. Mustafa 'yı Baran Akbulut canlandırmaktadır.

7. Maksude Payidar 'ı Elif Sönmez canlandırmaktadır.

8. Cemal 'i Cenan Çamyurdu canlandırmaktadır.

9. Selahattin 'i Haydar Köyel canlandırmaktadır.

10. Aslan 'ı Berkay Akın canlandırmaktadır.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal