Azizler Hapishanesi film konusu ve oyuncuları

Film sever insanlar internet üzerinden merak ettikleri filmler ile ilgili detayları araştırmaya devam ediyor. Peki merak edilen filmlerden biri olan Azizler Hapishanesi filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

24.06.2022-05:12 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-05:12) Azizler Hapishanesi film konusu ve oyuncuları

Gerilim filmi izlemeyi seven insanların tercih edebileceği Azizler Hapishanesi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Azizler Hapishanesi filminin konusu nedir? Azizler Hapishanesi filminin oyuncuları kimler? Azizler Hapishanesi ile ilgil tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Azizler Hapishanesi filmi

Azizler Hapishanesi filmi gerilim ve korku türüyle 13 Kasım 2020 tarihinde vizyona girmiştir. Film 1 saat 46 dakikadır. Azizler Hapishanesi filminin yönetmenliğini Russel Owen üstlenmiştir.

Azizler Hapishanesi Filmi Konusu ve Oyuncuları

Azizler Hapishanesi filmi konusu

Azizler Hapishanesi filminde St. Leonards isimli adada tüm dünyadaki en ağır suçları işleyen ve ağır cezalar alan mahkumlar tutulmaktadır. Bir bilim insanı ise burada bulunan mahkumları denek olarak kullanır ve yaptığı deneylerin sonucu mahkumlar için oldukça ağır olur. Deneyler esnasında seyirciye gerilim ve korku dolu anlar yaşatılıyor.

Azizler Hapishanesi filmi oyuncuları

Azizler Hapishanesi filminde Meg Alexandra, Jess Chanliau ve Gabz Barker yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal