Aziz Yıldırım’dan Fenerbahçe başkanlığı açıklaması: Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkan adayı olacak mı?

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç’un olağanüstü genel kurulda kendisi hakkında yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Ortaya atılan bazı iddialara göre ise Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin bir sonraki başkanlık seçimlerinde aday olacak. Peki Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkan adayı olacak mı? İşte detaylar...

16.06.2023-16:38 - (Son Güncelleme: 16.06.2023-16:38)

2018 yılına kadar Fenerbahçe başkanı olarak görev yapan Aziz Yıldırım, şu sıralarda mevcut başkan Ali Koç hakkında söylediği sözler sebebiyle spor gündemini meşgul ediyor. Ali Koç’a olağanüstü kongreye gitmesi çağrısında bulunan Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olacağı iddia ediliyordu. Tecrübeli isimden iddialar hakkında resmi bir açıklama geldi. 

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkan adayı olacak mı? 

Fenerbahçe başkanlığına aday olacağı şeklindeki iddialar hakkında konuşan Aziz Yıldırım, şu açıklamayı yaptı:

Ertem Şener isimli şahıs, Twitter’dan “Özel” notuyla, Fenerbahçe Olağanüstü Kongre kararı alırsa şahsımın aday olacağı yönünde gerçek olmayan bir paylaşım yapmıştır.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkan Adayı Olacak Mı

Bugün yaptığım detaylı açıklamadan bir şey anlamadığı anlaşılan Ertem Şener’in bu iddiası yanlıştır. Ben bugünkü detaylı açıklamamı, mevcut Fenerbahçe Başkanı ve yönetiminin kalan 1 yılında daha rahat çalışabilmesi ve güvenoyu alarak yoluna devam etmesi için yaptım.

Olağanüstü kongre kararı alınması durumunda Fenerbahçe Başkanı ve yönetimi, üyelerin güvenlerini tazeleyerek yoluna daha rahat bir şekilde devam edecektir.

Yaptığım detaylı açıklamayı herkesin dikkatli okumasını rica ederim.’’

Aziz Yıldırım, 15 Şubat 1998 yılından 3 Haziran 2018’e kadar Fenerbahçe başkanlığını üstlenmişti. Yıldırım’ın başkanlığı döneminde Fenerbahçe 6 Süper Lig şampiyonluğu ile 10 lig ikinciliği yaşamış ve Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ile UEFA Avrupa Ligi yarı finali gibi başarılar elde etmişti

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal