Aziz Yıldırım, Hakkında Çıkan İddialara Yanıt Verdi!

Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Aralık ayında bir basın toplantısı düzenleyerek açıklama yapacağı yönündeki haberlere yanıt verdi.

26.11.2018-13:28 - (Son Güncelleme: 26.11.2018-13:26) Aziz Yıldırım, Hakkında Çıkan İddialara Yanıt Verdi!

Sarı lacivertli ekibin eski başkanı Aziz Yıldırım, herhangi bir demeç hazırlığında olmadığını kaydederek mevcut yönetimi yıpratmak adına isminin kullanılmamasını istedi.

Aziz Yıldırım, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuya ilişkin açıklamalarda bulunurken, şu ifadelere yer verdi:

"Dün Beyaz TV kanalında, şahsıma ilişkin asılsız bazı iddialar ve öngörüler ortaya atılmıştır. 'Eski bir yönetici'nin sözleriyle yapılan haberde, şahsımın Aralık ayında bazı açıklamalarda bulunacağı ifade edilmektedir.

Bu iddialar tamamen asılsızdır. Benim şu an için herhangi bir konuşma veya demeç planım yoktur. Şunu açıkça vurgulamak isterim ki, geçen Ağustos ayında NTV’ye verdiğim röportajda, Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilgili hangi noktada isem, bugün de oradayım. NTV’de yer alan röportajımda belirttiğim düşünceler dışında, hakkımda yazılan her türlü iddia gerçek dışıdır. Bununla beraber, onur ve şerefle sürdürdüğüm 20 senelik Fenerbahçe Başkanlık görevi boyunca beni tanıyanlar bilirler ki, herhangi bir açıklamada bulunma gibi bir planım olursa, bunu 3. şahıslardan değil, bizzat şahsımdan öğrenirsiniz. Bu yüzden, benim dışımda herhangi bir kaynaktan gelen bilgiye sorgusuz sualsiz itibar edilmemesini rica ederim."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal