Aziz sezon finali ne zaman? Aziz dizisi yeni sezonda devam ediyor mu? Aziz dizisinden izleyiciyi sevindiren haber

Show TV’nin başarılı dizisi Aziz’in ilk sezonunun sonuna yaklaşılıyor. Dizinin yayın hayatının devam edip etmeyeceği tartışılırken, Aziz dizisinden sevindiren haber geldi. Peki Aziz sezon finali ne zaman? Aziz dizisi yeni sezonda devam ediyor mu? İşte soruların cevapları...

27.05.2022-16:21 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-16:21) Aziz sezon finali ne zaman? Aziz dizisi yeni sezonda devam ediyor mu? Aziz dizisinden izleyiciyi sevindiren haber

Show TV ekranlarında yayınlanan ve reyting anlamında sezona damga vuran dizilerden birisi olan Aziz dizisi başarılı bir ilk sezonu geride bırakmak üzere. Cuma akşamları ekranları başındaki milyonlarca izleyeni adeta koltuklarına yapıştıran Aziz dizisinin sezon finaline kısa bir süre kala yeni sezonda da Aziz dizisinin olup olmayacağı merak ediliyordu. Aziz dizisinden hayranlarını sevindiren haber geldi. Peki Aziz sezon finali ne zaman? Aziz dizisi yeni sezonda devam ediyor mu?

Aziz dizisi yeni sezonda devam ediyor mu?

Başrollerinde Murat Yıldırım, Simay Barlas, Fırat Tanış ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi önemli isimlerin rol aldığı Aziz dizisi sezonun en dikkat çeken yapımları arasında yer aldı. İddialı dizinin ilk sezonunun sonuna yaklaşılırken alınan bilgilere göre Aziz dizisi yeni sezon onayı alındı.

Aziz dizisi sezon finali

Aziz dizisi sezon finali 3 Haziran 2022 Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak olan 28. bölümle beraber yapılacak. Aziz dizisi yeni sezonda da yayın hayatına devam edecek. Sevilen dizinin Eylül veya Ekim aylarında yeni sezona başlaması bekleniyor.

Aziz dizisi yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal