Aziz dizisi ne zaman final yapıyor? Aziz final tarihi belli oldu mu?

Geçtiğimiz yıl Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayan ve büyük ilgi gören Aziz dizisi ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Dizinin sıkı takipçileri finalin ne zaman olacağına ilişkin araştırma yapıyor. Peki Aziz dizisinin final tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

22.04.2022-20:39 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-15:44) Aziz dizisi ne zaman final yapıyor? Aziz final tarihi belli oldu mu?

İlk olarak 5 Kasım 2021 tarihinde izleyici karşısına çıkan Aziz dizisi o günden beri her hafta Show TV'de yayınlanıyor. Dizi ilk başta büyük ilgi görürken son günlerde reyting düşüşü yaşamaya başladı. Bu yüzden her an final kararı alabilir.

Show TV yönetimi, Nisan ayındaki düşük reytinglerden şikayetçi olduğu için diziye ikinci sezon izni vermeyebilir. Dizinin yapımcısı olan Saner Ayar ise konuya ilişkin olarak diziye son bir şans verilebileceğini ve bunu Mayıs ayının reytinglerinin belirleyeceğini belirtti. Eğer reytinglerde bir yükselme görülmez ise dizi 2. sezona devam etmeyecek.

aziz dizisi

Aziz ne zaman final yapacak?

Her hafta düşen reytinglerden dolayı final olması beklenen Aziz dizisi şuan 23. bölüm çekimlerini gerçekleştiriyor. Dizinin ilerleyen haftalardaki reyting sıralamasına göre final kararı belli olacak. Büyük bir ihtimal ile izleyiciye 24. bölümden sonra açıklama yapılacak. Dizinin senaryosunun son haftalarda durağanlaşması ve bunun yanı sıra Kasaba Doktoru ve Yalnız Kurt gibi dizilerle aynı güne denk gelmesi reytinglerde düşmesine neden oluyor.

Aziz dizisi için ilk başta 13 bölümden oluşmak üzere sözleşme yapılmıştı. Daha sonradan 13 bölüm daha uzatıldı. Reytinglerde bir düzelme görülmezse dizinin 27 Mayıs tarihinde 26. bölüm ile final yapacağı konuşuluyor. Dolayısıyla dizinin 24, 25 ve 26. bölümdeki reyting sıralaması önem arz ediyor. Eğer ki Yalnız Kurt ve Kasaba Doktoru dizilerinin gerisinde yer alırsa yüksek ihtimal ile final olacak.

Aziz dizisi neden final oluyor?

Dizinin final olması ile alakalı henüz resmi bir açıklama yok lakin reyting düşüşleri final oalcağına işaret ediyor. Dizinin devam edip etmemesine ilişkin toplantılar yapılırken reytinglerde yükselme görülmüyor. Dizinin asıl sorunu ise senaryonun eskisi kadar hızlı olmaması olarak görülüyor. Aziz ve Pier arasındaki meselenin bu kadar uzaması izleyiciyi sıkmış olabilir. Artık Pier yerini yeni bir Fransız düşmana bırakmalı ve işgalin sonu ile zafer günleri izleyiciye sunulmalı.

Birtakım tarihi gerçeklere bağlı kalmak zorunda olan senaristler, ellerindeki hikayeyi hızlı tüketmek istemiyorlar. Lakin reytingler düşmeye devam ederse hikaye kalmayacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal