Azerbaycan’dan Açıklama Geldi! ASELSAN Yüksek Kalitedeydi

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Bakü’de yaptığı açıklama da Karabağ Savaşı’nda kullandıkları ASELSAN ürünlerinin yüksek kalitede olduğunu söyledi.

23.11.2021-17:21 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-18:12) Azerbaycan’dan Açıklama Geldi! ASELSAN Yüksek Kalitedeydi

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Azerbaycan'a gelen ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün ve heyeti ile görüşme gerçekleştirdi. 

Türk yapımı ASELSAN'ın ürettiği teknik ekipmanlara Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov’dan övgü dolu sözler geldi. Zakir Hasanov, Karabağ Savaşı’nda kullandıkları ASELSAN ürünlerinin yüksek kalitede olduğu yönünde bir açıklamada bulundu. 

İKİ ÜLKENİN DOSTLUĞU ÖNEMLİ 

Türkiye ve Azerbaycan’ın savunma sanayii iş birliğinde olumlu adımlar atıldığını belirten Hasanov, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev arasındaki dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin tüm istikametlerde önemli bir payı olduğunu söyledi.

Hasanov, ‘Vatan Savaşı'nda (2. Karabağ Savaşı) kullandığımız ASELSAN ürünleri yüksek kalitedeydi’ dedi.

ORTAK PROJELER KONUŞULDU 

Bakü’de gerçekleşen görüşmede, iki kardeş ülkenin askeri donanımlarını pekiştirmek adına modern savaş yöntem ve teknikleri kullanarak hayata geçirdikleri ortak projeler ele alındığı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal