Az önce haberi geldi! T.C. kimlik numarasına göre 0, 2, 4, 6, 8 son rakamlı vatandaşların hesabına 15 bin TL yatıyor! Ödemeler bugün başlıyor

Milyonları sevindirecek gelişme az önce açıklandı. Gelen bilgiler doğrultusunda T.C. kimlik numarasına göre 0, 2, 4, 6, 8 son rakamlı vatandaşların hesabına 15 bin TL yatacak. Ödemeler ise bugün başlayacak. Durum böyle olunca vatandaşın aklına 'başvuru nasıl yapılacak, detaylar nasıl olacak?' gibi sorular arama motorlarında ilk sırada yer almakta. Soruların cevaplarını ve daha fazlasını sizler için haberimizde derledik.

16.03.2022-13:55 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-13:55) Az önce haberi geldi! T.C. kimlik numarasına göre 0, 2, 4, 6, 8 son rakamlı vatandaşların hesabına 15 bin TL yatıyor! Ödemeler bugün başlıyor

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, birçok ülkeyi kritik düzeyde etkiledi. Maalesef tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de gerek ekonomik olarak gerekse vatandaşın geçim sıkıntısı gibi sorunlar ile etkilendi. Vatandaşın gelir dengesini bozmasının yanı sıra ekonomik açıdan çoğu beklentileri de akabinde alaşağı etmiştir. Durum böyleyken milyonlarca insan nakit sıkıntısı sebebiyle geçimini sağlamakta zorluk yaşıyorken, bankaların sunduğu krediler vatandaşlara derin bir nefes aldırtacak cinsten.

15 bin TL direkt yatıyor

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalar doğrultusunda, vatandaşların T.C. kimlik numaraları üzerinden 15 bin TL para alabileceği açıklandı. Vatandaşların bankalara yapacağı başvuru sonrasında başvurunun onaylanması durumunda hesaplarına tam tamına 15 bin lira yatacağı ve 36 ay vade ile geri ödeme imkanı bulunduğu açıklandı. Özellikle bazı bankalarda 3 ay geri ödemesiz dönem olduğu da gelen bilgiler arasında.


Birçok kampanyalar düzenlendi

Özel bankalar vatandaşların yaşamış olduğu nakit sıkıntısını çözmekle birlikte kendi müşteri kapasitesini de arttırabilmek için bazı kampanyalar düzenlemekteler. Yapılan bu kampanya süreci doğrultusunda, T. C. Kimliği ile başvuru yapan vatandaşlara hiç vakit kaybettirmeden direkt 15 bin lira kredi verileceği açıklandı.


İnternet şubeleri ve mobil uygulamalardan başvuru yapılabilir

Başvuruda bulunacak olan vatandaşlar banka şubeleri, bankaların internet şubeleri veya mobil uygulamaları vesilesiyle başvurularını rahatça yapabilirler. Başvurusu onaylanan vatandaşların paraları ise direkt hesaplarına yatacaktır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal