Ayrılık Acısını Unutmanın Yolları

Ayrılık acısı, canınızı yaksa da sonsuza kadar sürmez. Fakat sadece oturup acının geçmesini beklemek size faydadan çok zarar verecektir. Peki ayrılık acısını unutmak için neler yapmalısınız? Detaylar haberimizde...

03.07.2020-11:38 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-11:32) Ayrılık Acısını Unutmanın Yolları

Bazı ayrılıklar oldukça hızlı ve acımasız olabiliyor. Bu durumda sizde oldukça yıpranırsınız. Fakat sonrasında bu acıyı unutmak için yapmanız gereken şeyler var.

DERTLEŞİN

Konuşmak insanları rahatlatır. Bu yüzden güvendiğiniz insanlara hissettiklerinizi, yaşadıklarınızı anlatın. Güvendiğiniz insanlara her şeyinizi anlatmamış olabilirsiniz. Sonrasından anlatmak farklı yorumlara sebebiyet verebilir. Bu yüzden tekrardan karşılaşmayacağınız insanlara yaşadığınız zor durumları anlatabilirsiniz. Tanımadığınız insanlar sizi yargılamayacaklardır.

DEĞİŞİKLİKLER YAPIN

Sevgilinizden ayrılmadan önce onun istedikleri yüzünden yapmak isteyip yapmadığınız şeyler olabilir. İşte bu zamanda tam da bunları yapmak için bolca zamanınız var. Hatta bu işe eski sevgilinizden geriye kalan eşyaları atmakla başlayabilirsiniz.

KENDİNİZİ MEŞGUL EDİN

Beyninizi ve vücudunuzu daima meşgul etmek, sizi yaşadığınız bunalımdan çıkaracaktır. Bunu yapmak, size yeni bir deneyim kazanma fırsatı da sağlayacaktır. İster evinizi düzenleyin ister yeni bir hobi edinin, isterseniz de arkadaşlarınızla hoş vakit geçirebileceğiniz bir tatile çıkın.

ŞARKI LİSTESİ YAPIN

Hissettiğiniz acının son anlarına doğru kendinizi bunalımda hissedersiniz ve bu depresyon göstergesidir. Böyle bir dönemde kendinizi kötü hissetmeniz oldukça normaldir. Bu yüzden acılarınızı yaşamanız gerekir. Bu yüzden ayrılık şarkıları dinlemek, yalnız olmadığınızı, başkalarının da bu durumlarla baş etmeye çalıştığını size göstererek yaralarınızı sarmaya katkı sağlayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal