Ayrılık acısı yaşayan İrem Derici Safiye Soyman’ın o sözlerine sinirlendi: ‘Saçını başını yolasım geldi’

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Cem Belevi’nin ihanetine uğrayan ve ayrılık yaşan İrem Derici, Safiye Soyman’ın aldatılma sözlerine sinirlendi, ağzına geleni söyledi. İşte Derici’nin o sözleri…

26.05.2022-11:54 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-12:01)

Geçtiğimiz hafta sevgilisi Cem Belevi’nin arabasında yedek bir telefon bulan ve içindeki ses kayıtlarını dinleyerek aldatıldığını öğrenen İrem Derici, genç şarkıcıyı ifşa edip rezil etti. Magazin gündemine bomba gibi düşen olay sonrası erkeğin çapkınlık yapmasında suçu yok açıklaması yapan Derya Tuna dikkat çekmişti. Aldatma ile ilgili bir yorumda Safiye Soyman’dan geldi. 

İrem Derici’yi çıldırtan yorum

Aldatıldığını ınstagram hesabından duyuran İrem Derici, şarkıcı Cem Belevi’yi rezil etti. Genç şarkıcı Belevi’nin ise aldatma iddialarını yalanlaması üzerine ikili arasında ki ipler iyice gerildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen olay sonrasında, bir alışveriş merkezinde söyleşi yapan İbrahim Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna, ‘Çapkınlıkta erkeğin suçu yok’ açıklaması yaparak dikkatleri üzerine çekti. Tuna’nın açıklamaları üzerine Safiye Soyman’dan da bir yorum geldi. Soyman, "Her şey tabi ki kadınlarda bitiyor. Haberim yoksa çapkınlık yapabilir. Bana hissettirmesin" diyerek hemcinslerinin tepkilerini üzerine çekti. Bu açıklamalar sonrası mikrofon uzatılan İrem Derici ise, "Vallahi Safiye Abla'nın saçını yolasım geldi. Ne gereksiz açıklamalar bunlar! Ne demek erkek yapsın, kadın yapmasın’’ açıklamasında bulundu. 

İrem Derici Safiye Soyman polemiği

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal