Aykut Kocaman Fenerbahçe Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Fenerbahçe'ye karşı kendi sahasında 2-0 galip gelerek ligde ilk puanını kazanan Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'dan maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalar geldi.

20.09.2021-10:09 - (Son Güncelleme: 20.09.2021-10:24)

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayan Medipol Başakşehir sahadan 2-0 galip ayrılarak ligdeki ilk puanını kazanmayı başardı.

BAŞAKŞEHİR'DE DÜŞÜŞ DEVAM EDİYORDU

Geçtiğimiz sezonun son anlarına doğru başlayan düşüş Medipol Başakşehir'de bu sezon da Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde iyi başlamadı. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde bu sezon toplamda 4 karşılaşmaya çıkarken bu karşılaşmalarda henüz puan almayı başaramamıştı.

FENERBAHÇE LİGDE İYİ GİDİYORDU

Medipol Başakşehir'in karşısında ise Spor Toto Süper Lig'e Teknik Direktör Vitor Pereira önderliğinde son zamanların en iyi başlangıçlarından birini yapan formda Fenerbahçe vardı.

YENİ TRANSFER OKAKA GOLLE TANIŞTI!

Başakşehir hızlı ve baskılı başladığı karşılaşmada ilk yarıda Edin Visca'nın asistinde yeni transfer Stefano Okaka'nın topu ağlara göndermesiyle birlikte skoru 1-0'a getirdi. Okaka'nın golünün ardından deve arasına geçilirken soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle giren Başakşehir ikinci yarıda da konuk ekip Fenerbahçe'nin baskılı oyunu ile karşı karşıya kaldı.

BAŞAKŞEHİR SABIRLA KONTRA ATAK BEKLEDİ

Fenerbahçe'nin baskılı oyununa karşı iyi bir savunma yaparak karşılık veren Medipol Başakşehir, yakaladığı kontra atak fırsatları ile farkı 2'ye çıkarmak istedi.

Karşılaşmanın son anlarına doğru Başakşehir, Fredrick Gulbrandsen ile farkı 2'ye çıkararak maçı 2-0'lık net bir skorla kazandı.

AYKUT KOCAMAN'DAN GALİBİYET AÇIKLAMASI

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye karşı aldıkları galibiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

LİGİN EN DOMİNANT TAKIMLARINDAN BİRİYLE OYNADIK

Fenerbahçe sezona çok iyi başladı. Bulunduğumuz durum nedeniyle mutlaka puan almamız gereken bir maçtı. Çok kritik bir süreçti. Ligin en dominant takımlarından birinden 3 puan almak sevindirici oldu.

PUAN ALAMAMIŞ OLMAMIZ GERİLİMİ ARTTIRDI

Ligdeki ilk 4 maçtan 0 puanla ayrılmak gerilimimizi de arttırdı. Az da olsa Fenerbahçe'nin Almanya'da yüksek tempoyla oynadığı maçın bize avantaj sağlayacağını düşünüyorduk. İlk 30-35 dakikada golü bulmayı başardık, oyuna da ortak olduk. Bu dakikadan itibaren rakibimizin baskısı arttı. İkinci yarı biraz daha kaleye çekilmek zorunda kaldık. Ana planımız bu değildi. İhtiyaç ve koruma duygusu topun arkasında olmamıza sebep oldu. Rakibin oyun etkinliği pozisyon etkinliğine dönmedi. Oyuncu değişikliklerinden sonra oyuna tutunmaya başladık. Sonra ikinci golü bulduk.

FENERBAHÇE'NİN ROTASYONU

Çok doğal olması gerek. Olmazsa yük daha fazla artıyor. Bu durumu yaşadığım için şunu söyleyebilirim; olması gereken bu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal