Aygaz tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz büyük ve küçük mutfak tüpü fiyatları - Mayıs 2022

Ülkemizde her ne kadar evlerde doğal gaz kullanılsa da bazı evlerde tüp kullanılmaya devam edilmektedir. Yeni yıla girmemiz ile beraber gelen artışlar tüp fiyatlarına da yansıdı. Durum böyle olunca tüp kullanan vatandaşlar fiyatları araştırmaktadır. En çok tercih edilen Aygaz 2022 güncel fiyatları nelerdir? Aygaz depozite ücreti nedir? İşte ayrıntılar.

05.05.2022-11:20 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-11:20) Aygaz tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz büyük ve küçük mutfak tüpü fiyatları - Mayıs 2022

LPG sağlayıcısının markalarından olan Aygaz, Opet gibi en çok tercih edilen, kalitesi yüksek olan şirketlerdir. Ülkemizde milyonlarca kişi evlerinde doğalgaz kullansa da diğer yandan hala evlerinde tüp kullananlar vardır. Durum böyle olunca da vatandaşlar tüp markalarının en uygun fiyatlısını ve kaliteli olanı araştırmaktadırlar. Bunların başında ise yıllarca güvenilir olan Aygaz gelmektedir.

2022 yılına girmemiz ile birlikte birçok şeye zam geldi. Zamlar en çok giyim, market, gıda gibi sektöre fazlaca geldi. Bir diğer zamlarda akaryakıtlara gelen zamlar oldu. Hal böyle olunca evde tüp kullanan vatandaşlar 2022 yılı Aygaz fiyatlarını merak etmekte ve araştırmaktadırlar.

2022 Aygaz güncel fiyatlar

2022 yılında Aygaz fiyatlarında değişiklikler meydana geldi. Tüp kullanan vatandaşlar Aygaz güncel fiyatları merak etmeye başladı. Aygaz güncel fiyatların birçok haber sitesinde ki makalelerde yanlış yazılması, güncel olmaması sorunlara yol açıyor.

Aygaz, her ilde ve her çeşitte farklı bir fiyat politikası uygulayarak herkesi şaşırtmayı başardı. İzmir'de bulunan bir Aygaz bayisi ile Ankara'da bulunan bir Aygaz bayisi fiyatlarında değişiklikler görülebilir. Bizlerin sizlere vereceği Aygaz güncel fiyatlar İstanbul Avrupa Yakası esas alınarak hazırlanmıştır. Diğer illerde bu fiyatlar geçerli olmayıp, 5-6 TL düşüş ya da yüksek olabilmektedir.

12.01.2022 yılında güncellenen Aygaz fiyatları:

-Aygaz Gri Ev Tüpü 12 Kilo Fiyatı: 247 TL

-Aygaz Mini Fiyatı (Gaz Bedeli): 56 TL

-Aygaz Mini Fiyatı (Depozito Bedeli): 80 TL

-Aygaz Maksi Karavan Tüpü 12 Kilo Fiyatı: 258 TL

-Aygaz Mini Tekne Tüpü 2 Kilo Fiyatı: 56 TL

-Aygaz Ticari Tüp 24 Kilo Fiyatı: 498 TL

-Aygaz Sanayi Tipi Tüp 45 Kilo Fiyatı: 934 TL

-Aygaz Maksi Tombul Fiyatı: 258 TL

-Aygaz Maksi Uzun Fiyatı: 258 TL

-Forklift Tüpü 16 Kilo Fiyatı: 325 TL

-Forklift Tüpü 24 Kilo Fiyatı: 498 TL

Aygaz

2022 Aygaz mini tüp fiyatı

Aygaz güncel fiyatların araştırılması yapılırken en başta gelen şüphesiz Aygaz mini tüp fiyatıdır. Aygaz'ın en çok araştırılan tüp çeşidi olmakla birlikte mini tüp, özel tasarımı ile kullanım alanı geniş bir yapıya sahiptir. Hem mutfağınızda kullanacağınız hem de pikniklerde kullanabileceğiniz mini tüp, turkuaz renkli, yüksek kalkan boyu ve geniş çemberi olan güzel görünüme sahip bir tüp çeşididir.

Aygaz mini tüpü, yeni dedantöre para vermeyerek rahatça kullanabilirsiniz. Evinizde büyük tüp varsa yerine mini tüpü bağlayabilirsiniz. 2022 Aygaz mini tüp ücreti 56 TL, depozite bedeli 80 TL olup 136 TL ile satışa sunulmaktadır. Depozite bedeli bir kereliğine mahsus olup, gaz bedeli yani 56 TL her defasında ödenmektedir. Fiyatlarda değişiklik olmadığı sürece artık 56 TL ücret ödeyebilirsiniz. Aygaz mini tüpe sahip olmak için Aygaz bayilerinden ya da Aygaz web sitesinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.

2022 Aygaz depozite fiyatları

Aygaz propan ve Aygaz mini tüp için depozite bedeli bir kereliğine mahsus ödemeniz gerekmektedir. Tüpünüze sahip olduktan sonra bir kereliğine mahsus olarak depozite bedeli olan 80 TL ödeyeceksiniz. Aygaz depozite bedeli 2022 yılına göre belirlenmiştir. Fakat yıl içerisinde artış ya da azalışlarda fiyatlar üzerinde etkisi olabilmektedir. 2022 depozite fiyatlarında yıl içerisinde değişiklik olursa Aygaz bayilerini arayarak ya da Aygaz web sitesinden il ve güncel tarihi seçerek fiyat hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bununla birlikte 444 4 999 numaralı hattı arayarak iletişime geçebilir fiyatları öğrenebilirsiniz.

Aygaz tüp bayileri

Ülkemizin hemen hemen her yerinde olan Aygaz giderek büyümektedir. Aygaz tüp bayileri sayesinde kolaylıkla tüp değiştirebilir ya da satın alabilirsiniz. Aygaz'ın 900'den fazla bayisi bulunmaktadır. Hiçbir müşterisine mağduriyet yaşatmamaktadır.

Aygaz tüp fiyatlarında yaşanılan değişiklikler sanayilik olarak tüp bayilerine ulaşıyor. Bu nedenle güncel fiyatları değişiklikleri Aygaz bayilerinden ya da arayarak öğrenebilirsiniz. Vatandaşlar kolaylıkla ulaşabilsin diye Aygaz en yakın noktalara bayilik açmaktadır. Aygaz tüp bayiliklerinin size en yakın olanını bulmak isterseniz aygaz.com.tr adresinden ikamet ettiğiniz il ve ilçeyi seçerek öğrenebilirsiniz. 'Konuma git' tuşuna basarak sizi en yakın Aygaz bayisine götürecektir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal