Aydın’da Seyir Halindeki Tur Aracı Alev Alev Yandı

Aydın'da turistleri taşıyan bir tur midibüsü seyir halindeyken birden alev aldı. Midibüsün içerisindeki yolcular ise büyük korku yaşadı.

27.09.2021-14:17 - (Son Güncelleme: 27.09.2021-14:54)

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde turistleri taşıyan bir tur midibüsü seyir halindeyken birden alev aldı. Alev alan midibüs kullanılamaz hale geldi. Yolcular ise çıkan yangından dolayı büyük bir korku yaşadı.

AYDIN’DA TURİSTLERİ TAŞIYAN MİDİBÜS ALEV ALEV YANDI

Anadolu Ajansı'nın (AA) haberine göre olay Aydın’a bağlı Kuşadası ilçesi’nde yer alan, Kuşadası-Söke kara yolu Yaylaköy mevkisinde meydana geldi. O.D'nin kullandığı 46 VK 323 plakalı yabancı turistleri taşıyan midibüs Kuşadası-Söke kara yolu Yaylaköy mevkisinde seyir halindeyken alev aldı. Dumanı fark eden araç şoförü hemen araı yol kenarında çekerek park etti. Yanan araçtan yolcular hızlı bir şekilde tahliye edildi. Olay yetkililere bildirildi. İhbar üzerine belirtilen adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Midibüsün etrafını saran alevler, itfaiyenin acil müdahalesiyle söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından ise araçta büyük hasar meydana geldiği görüldü.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal