Aydın'da Mobil Aşı Tırı Tüm Şehri Gezerek Aşı Hizmeti Veriyor

Aydın’da hayata geçirilen Mobil Aşı Tırı projesi kapsamında vatandaşlar randevusuz bir şekilde aşı olabiliyor. Mobil aşı tırı vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

08.09.2021-15:08 - (Son Güncelleme: 08.09.2021-15:08) Aydın'da Mobil Aşı Tırı Tüm Şehri Gezerek Aşı Hizmeti Veriyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde hayata geçirilen Mobil Aşı Projesi vatandaşlardan tarafından büyük ilgi gördü. Mobil Aşı Tırı sayesinde Kovid-19 aşısı olmak isteyen vatandaşlar randevu almadan aşılarını olabiliyorlar.

MOBİL AŞI TIRI RANDEVUSUZ HİZMET VERİYOR

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının hayatımıza girmesiyle birlikte salgına karşı pek çok önlem gerçekleştirildi. Koronavirüse karşı aşıların bulunmasıyla ise insanlar normal hayata adım adım dönmeye çalışıyor. Manisa aşı uygulamasında ilginç bir yönteme başvurarak Mobil Aşı Tırı Çalışmasını başlattı. Mobil Aşı Tır’ Manisa’da insanların yoğun bir şekilde bulunduğu alanlara, parklara park ederek vatandaşlara randevusuz aşı hizmeti sağlıyor.

AŞI OLMAYI TAVSİYE EDİYORUZ

Koronavirüs ile mücadele kapsamında kent meydanına park edilen mobil aşı tırında vatandaşlar randevusuz aşı olabiliyor. Mobil Aşı Tırında Koronavirüs aşısını olan Ali Doğantaş ‘Meydana aşı tırı geldiğini duydum. Gelip sıraya girmeden rahat şekilde ilk doz aşımı oldum. Herkesin aşı ulaşabileceği yere aşı tırı getirilmiş. Devletimizden Allah razı olsun. Aşı olmayı da tavsiye ediyoruz. Aşıya ulaşmak artık daha kolay’ diyerek projeyi memnuniyetle karşıladığını dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal