Aydın'da Amcasını Vuran Zanlı Cinayeti Sosyal Medyadan Paylaştı

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir şahıs tartıştığı amcasını tüfekle vurarak öldürdü. Cani adam işlediği cinayeti de sosyal medya üzerinden paylaştı.

14.02.2019-13:33 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-13:26) Aydın'da Amcasını Vuran Zanlı Cinayeti Sosyal Medyadan Paylaştı

Aydın'ın Efeler ilçesi Emirdoğan Mahallesi'nde, kahvehanede otururken arazi tartışması nedeniyle yeğeni tarafından pompalı tüfekle vurulan amca yaşamını yitirdi. İşlediği cinayeti sosyal medya sayfasından açıklayan zanlı, adliyeye gönderildi.

Alınan bilgiye göre; Efeler'e bağlı Emirdoğan Mahallesi'nde bir kahvehanede olan olayda, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma yaşayan amca ve yeğen kahvehanede yer alan vatandaşlar tarafından ayrıldı. Ardından yeğen O.A.İ. (31), kahvenin karşısında olan evine giderek evden aldığı pompalı tüfekle tekrar geldi. Amcası Mehmet İnlidere'ye tüfekle ateş açan O.A.İ., olay yerinden hızla kaçarak kayıplara karıştı.

YEĞENİNİN VURDUĞU AMCA HAYATINI KAYBETTİ

İhbar ardından olay yerine Jandarma ve 112 Acil Servis birimleri gönderildi. Mehmet İnlidere, sağlık birimleri tarafından Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine götürülerek yoğun bakıma alındı. Gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın Mehmet İnlidere yaşamını yitirdi.

"BİRİNİ VURDUM CEZAEVİNE GİDİYORUM" YAZIP SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Olayın ardından tüfeğiyle beraber kaçan Amca katili O.A.İ.,, birkaç saat sonra kendisine ait sosyal medya sayfasında "Birini vurdum cezaevine gidiyorum. Hakkınızı helal edin. Kimse kimseye ka...lik yapamaz" paylaşımı yaptı.

SAKLANDIĞI ESKİ EVDE YAKALANDI

Emirdoğan Mahallesinden Umurlu Mahallesine kaçan zanlı jandarmanın takibi neticesinde eski bir evde saklanırken yakalandı. O.A.., jandarmadaki işlemlerinin sonrasında adliyeye gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal